» » » » Вугільні фільтри для води: їхні ключові переваги та користь для здоров'я
14:34 Вівторок 0 1 427
14:34, Вівторок, 21 вересня 2021

Вугільні фільтри для води: їхні ключові переваги та користь для здоров'я

Якість питної води в Києві та Україні в цілому вже давно викликає занепокоєння екологів. Саме через те, що люди вживають забруднену воду для пиття або приготування страв, й набули такого поширення хронічні хвороби — від онкології, до утворення каменів у нирках чи відкладення солей у суглобах. Якщо Вас не приваблює така перспектива, треба заздалегідь потурбуватися про споживання очищеної води. Є декілька варіантів: купівля пляшкової мінеральної води, або встановлення якісних фільтрувальних елементів.

Вугільні фільтри побутові: їхні ключові переваги


Інтернет-магазин DOBRO у Києві та з доставленням усією територією України пропонує вугільний фільтр для води виробництва відомих брендів з Польщі та України: EcoSoft, Aquafilter, Organic, Leader тощо. Саме тут Ви зможете придбати з монтажем під ключ фільтри як для побутових потреб, так для пиття чи приготування страв.

Вигідні ціни на вугільні фільтри для водиУ чому ж полягають основні переваги вугільних фільтрів:
  • активоване вугілля ефективно затримує розчинений хлор;
  • видаляє органічні сполуки;
  • позбавляє рідину від іржі;
  • після проходження через пори вода втрачає характерний запах;
  • можна використовувати як у звичайній міській квартирі, так і для знезараження води зі свердловини на власній ділянці.

Звісно, у вугільних фільтрів є певні недоліки. Наприклад, швидкість фільтрації не найбільша. Дана технологія погано справляється із жорсткою водою, котра містить залізо. Ще одним мінусом можна назвати короткий строк служби картриджів, котрі треба замінювати кожні один-два місяці. Зваживши усі плюси та мінуси, Ви зможете обрати найкращий тип фільтрації для Ваших потреб. Спеціалісти інтернет-магазину DOBRO запропонують оптимальні та сучасні рішення, завдяки котрим матимете змогу споживати очищену воду.

Який тип вугільного фільтра купити: різновиди


Купити вугільні фільтри для водиУ каталозі компанії за посиланням, наведеним вище, ми побачимо декілька типів фільтрів вугільних:
  1. Колонний тип;
  2. Кабінетні;
  3. Побутові з замінними картриджами.

Останні є найдоступнішими за вартістю. Єдиний недолік полягає у малому ресурсі, адже картриджі доведеться регулярно замінювати. Кабінетні та колонні займають більше простору, їх розміщують, наприклад, у ванній кімнаті чи на кухні у спеціально відведеному місці. Їхнього ресурсу вистачить навіть для доволі великого котеджу чи житлового будинку на декілька квартир. Зрозуміло, що й коштують вони дорожче. На якому варіанті зупинитись? Це складне питання, відповідь на котре залежить від Ваших фінансових статків, конкретних умов проживання та потреб. У будь-якому випадку у компанії DOBRO клієнтам гарантують найвищу якість та найнижчі ціни.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Здоровье / Питьевая вода 12:56 Понеділок 0 1 215 Что скрывается за содержанием фтора в воде? Фтор — очень важный для человеческого организма химический элемент. Прежде всего, он необходим для здоровья костей и зубов, а ещё отвечает за укрепление иммунитета и даже выводит тяжёлые металлы. Средняя дневная норма потребления этого элемента 2-3 мг. Больше всего фтора содержится в орехах, рыбе и морепродуктах, зелёном и чёрном чае, говяжьей печени, а также крупах — рис, гречка и овсянка. Но проблема в том, что с едой человек может потребить всего 0,8 мг этого микроэлемента. Чем же восполнить недостаток?