» » » » Арабіка в зернах: чудова кава з доставкою до Львова, Києва та інших міст
18:25 П’ятниця 0 1 715
18:25, П’ятниця, 26 серпня 2022
Напитки 1 715 0

Арабіка в зернах: чудова кава з доставкою до Львова, Києва та інших міст

Якщо Ваш день розпочинається з запашної кави, варто обирати найкращий натуральний напій, що надасть бадьорості та енергії на декілька годин. Сьогодні у будь-якому місті України майже на кожному кроці розташовано невеличкі кав'ярні та кавомобілі, де можна придбати готовий напій у паперових стаканчиках. Якщо ж маєте власну кавоварку дома або в офісі, приготувати напій можна власноруч, заздалегідь замовивши каву в зернах. В асортименті компанії «Дім Кави» є справжня кава арабіка в зернах, що її було вирощено у Бразилії, Ефіопії, Колумбії, Коста-Риці та в багатьох інших країнах, що знані завдяки постачанню якісної сировини. Філіали компанії «Дім Кави» працюють у багатьох містах: Київ, Львів, Херсон, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Харків. Можливе також оформлення замовлень через інтернет-магазин.

Чому українці обожнюють арабіку?

 

Кава в зернах арабіка

 

Найпопулярніші у світі два види кави — робуста й арабіка. Різниця між ними полягає у смакових властивостях та вмісті кофеїну. Робуста, хоч дослівно й означає «міцна», має м'якіший смак та містить менше кофеїну. Арабіка ж, купити котру в зернах можна в компанії «Дім Кави», приваблює гурманів завдяки наступним якостям:

 

  • смак з легкою ледь помітною кислинкою;
  • дає гарну пінку під час приготування у кавоварці;
  • добре заряджає енергією — невеличкого стаканчика з ранку достатньо для швидкого зарядження та бадьорості;
  • добре поєднується з різноманітними додатками у вигляді вершків, молока, сиропів тощо;
  • арабіка від відомих виробників має особливі відтінки смаку.

 

Так, консультанти інтернет-магазину за посиланням вище запропонують покупцям арабіку у зернах зі смаковими нотками горіхів, шоколаду, фруктів, вишуканих східних солодощів. Замовити каву можна вроздріб або гуртовими партіями, аби відвідувачі вашої кав'ярні мали змогу насолодитися справжніми смаками оригінальної кави з Південної Америки, Африки чи Індії.

 

«Дім Кави»: товари та послуги для поціновувачів

 

Купити Blasercafe з доставкою

 

Щоб отримувати найкращий напій для бадьорості у власному будинку чи офісі, купувати справжню каву недостатньо. Вона розкриває всі відтінки смаку лише за умови правильного приготування. Саме тому компанія за посиланням пропонує усе необхідне для цієї цілі:

 

  • домашні кавоварки;
  • професійні кавові машини для еспресо;
  • портативні та традиційні кавоварки;
  • кавомолки;
  • посуд та різноманітні аксесуари.

 

Є також власний сервісний центр та магазин запчастин. З кожним клієнтом працюють досвідчені менеджери, що завжди готові допомогти порадами та рекомендаціями. Отже, якщо Ви є справжнім кавоманом та не уявляєте власне життя без цього духмяного напою, купуйте каву арабіка в компанії «Дім Кави».

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Напитки 14:17 Понеділок 0 913 Воздействие кофе на организм Кофе — один из самых популярных напитков, который приносит не только наслаждение, но и удовольствие. Многие предпочитают пить именно этот горячий напиток, потому что он бодрит, поднимает настроение и точно добавляет энергию. Настоящие гурманы предпочитают пить кофе только из свежемолотых зёрен, которые могут, как нельзя лучше, передать все свои полезные качества, вкус и непревзойдённый букет аромата.