» » » » Переваги електричного опалення: обладнання ТМ Термія
18:54 Четвер 0 2 880
18:54, Четвер, 10 червня 2021

Переваги електричного опалення: обладнання ТМ Термія

Суттєве підвищення вартості блакитного палива змушує українців шукати альтернативні методи, що дозволять заощадити. Одним з розв'язків проблеми може стати використання електричних приладів для опалення. На разі у продажі представлено продукцію різних виробників. Якщо ж говорити про оптимальне поєднання ціни та якості, варто звернути увагу на обладнання від вінницького заводу «Маяк», що виробляється під торговельною маркою Termia. На сайті компанії https://termia.com.ua/ знайдете сучасні прилади для побутового та промислового опалення приміщень. Багато замовників з України та інших країн встигли переконатися у надійності та довговічності цієї продукції.

Електроопалення помешкання: плюси


Опалювальне обладнання Термія

Літо лише почалося, а до опалювального сезону ще довго. Але якщо Ви вже зараз плануєте відмовитися від використання газу, треба зважити усі переваги й недоліки обігрівання помешкання за допомогою електричної енергії. Переваги даного рішення:
  • цілком прийнятні ціни на обладнання;
  • великий вибір різноманітних приладів — конвектори, електричні котли, масляні обігрівачі, теплові гармати, завіси, інфрачервоні обігрівачі;
  • тонкі налаштування, що дозволять раціональніше обігрівати приміщення та використовувати електричну енергію;
  • високий коефіцієнт корисної дії, майже 99 відсотків енергії перетворюється на тепло;
  • абсолютна безпека електричних котлів на відміну від газових.

Також Вам не доведеться витрачати час на отримання різноманітних дозволів. Достатньо замовити електричні конвектори чи інфрачервоні обігрівачі в інтернет-магазині торгової марки «Термія», ввімкнути їх у мережу та насолоджуватися комфортними температурними режимами у своєму помешканні. А ось для встановлення та підключення газового котла треба не лише отримувати різноманітні довідки, але й витрачати гроші на газові лічильники чи переобладнання газових труб.

Прилади для електричного опалення будинків




Вінницький завод «Маяк» виробляє різноманітне електрообладнання для опалення. Так, електричні радіатори, теплові панелі та масляні обігрівачі ідеально вписуються в інтер'єри помешкань, займають мінімум простору та доволі швидко нагрівають повітря у приміщенні. Інфрачервоні обігрівачі, своєю чергою, ефективно нагрівають не повітря, а поверхні, на котрі падає випромінювання. Підлогові та плінтусні конвектори, теплові завіси та тепловентилятори можна використовувати у приміщеннях з великою площею. Якщо ж обираєте електричний котел, можна буде додатково встановити систему теплої підлоги. Єдине, що може не покоїти, — тарифи на електроенергію теж зростають доволі швидко.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 300 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.