» » » » Портативна електростанція чи генератор: що обрати для безперебійного живлення
20:16 Понеділок 0 4 102
20:16, Понеділок, 26 грудня 2022

Портативна електростанція чи генератор: що обрати для безперебійного живлення

Проблема відсутності електроенергії сьогодні турбує кожного. Під час планових або екстрених знеструмлень біля кожного магазину або офісу можна почути гудіння дизельних та бензинових генераторів. Цей звук дратує мешканців навколишніх будинків. До того ж самим власникам доводиться постійно витрачати кошти на пальне, адже генератори споживають декілька літрів на годину залежно від моделі. Але є й альтернатива у вигляді портативних електростанцій.

Що таке портативна станція: у чому переваги

 

Портативна електростанція може стати повноцінним замінником генераторів. Вона працює безшумно, а вартість приблизно однакова. Великий асортимент електростанцій портативного типу можна знайти за посиланням https://sun-energy.com.ua/bezperebiyne-zhyvlenya/portatyvni-elektrostantsiyi/, на сайті компанії «Правильне Електроживлення». Переносну станцію можна порівняти з надпотужною акумуляторною батареєю або з Power Bank. У неї є виходи для під’єднання будь-яких електричних приладів: мобільні телефони, домашні персональні комп’ютери, побутову техніку тощо.

 

Переносна портативна зарядна електростанція за найкращою ціною

 

Найефективніший тип мобільної електростанції можна придбати з комплектом сонячних панелей, від котрих акумулятор отримуватиме струм. Всередині пристрою є інвертор, що перетворює постійний струм на змінний. Також станцію обладнано апаратурою для захисту від перевантажень та короткого замикання під час зарядження від електромережі. Якщо ж казати про переваги, вони очевидні:

 

  • завжди можна убезпечити себе від знеструмлень;
  • широкий вибір станцій – як для туристичних походів, так і для живлення цілого офісу чи магазину;
  • сонячні елементи виробляють екологічно чисту електроенергію, а Ви отримуєте її безплатно, адже не треба купувати пальне;
  • швидке зарядження від мережі, через прикурювач від автомобільних АКБ, за допомогою сонячних панелей;
  • вартість приблизно однакова з генераторами.

 

Аби пристрій слугував якомога довше, його батарея розрахована на десятки тисяч циклів розряду-заряду.

 

Де купити портативну електростанцію у Львові та Україні

 

Питання забезпечення власної енергонезалежності сьогодні актуальне як ніколи раніше. На порятунок приходять альтернативні джерела енергії та інноваційні рішення. Компанія, сайт якої знайдете за посиланням https://sun-energy.com.ua/, займається інсталяцією сонячних панелей, теплових помп, а також пропонує рішення для Вашої автономності.

 

Альтернативні джерела енергії та системи безперебійного електропостачання

 

Портативні електростанції привозять в Україну напряму від виробника. Покупцям дають тривалу гарантію та забезпечують повне технічне обслуговування. Для одержання докладнішої інформації достатньо звернутися до менеджерів в онлайн-режимі з питаннями, що Вас цікавлять.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 310 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.