» » » » Прості поради для тих, хто планує купити електрогенератор для дому, бізнесу чи відпочинку
15:36 П’ятниця 0 2 114
15:36, П’ятниця, 3 лютого 2023

Прості поради для тих, хто планує купити електрогенератор для дому, бізнесу чи відпочинку

Генераторна установка використовується для вироблення резервної електрики в аварійній ситуації, на будівельному майданчику, а в Україні у воєнний час їх застосовують ширше. Бензиновий або дизельний, з ручним або електричним запуском, генератор має ємнісний регулятор напруги, АРН або інвертор. Може відрізнятися за ступенем звукоізоляції, потужністю та іншими параметрами. Будь-який із перелічених генераторів завжди можна придбати на сайті https://elprom.ua/generatory/, як і багато інших варіантів.

Важливі критерії вибору електродвигуна:

 

  • газ;
  • дизель;
  • регулювання напруги;
  • тип запуску;
  • потужність.

 

Вибір генераторної установки відповідно до потреб

 

Купити генератори за низькою ціною від виробника Elprom

 

Для роботи з інструментом

 

Якщо потрібна електрика для роботи деяких інструментів або для освітлення місця без електрики, виберіть генераторну установку з бензиновим двигуном (переважно 4-тактним), потужністю близько 3 кВт, з шасі з колесами або без коліс (залежно від використання) та з ручним запуском. В якості системи регулювання напруги достатньо конденсатора. Електроживлення буде однофазним.

 

Для відпустки

 

Збираєтеся у відпустку в наметі чи кемпері, та хочете включити кавоварку, телевізор та зарядити всі акумулятори (автомобіля, смартфона, планшета тощо)? Вибирайте звуконепроникний портативний генератор із 4-тактним двигуном. Цей тип генератора пропонує потужність до 2 кВт, що більш ніж достатньо для періодичного використання та для однофазного живлення малопотужних приладів. Щоб не пошкодити електронні пристрої, виберіть інверторну технологію.

 

Для професіоналів на будмайданчиках

 

Інтернет-магазин інструменту та техніки Елпром

Ви професіонал та шукаєте генераторну установку для будівельних майданчиків без електрики? Вибирайте генератор потужністю не менше 10 кВт, дизельний, буксирований чи ні, здатний видавати однофазну та/або трифазну потужність залежно від обладнання, що підключається. Вибравши регулятор напруги AVR (автоматичний регулятор напруги), можна мати постійну та стабільну напругу без падінь або піків потужності.

 

Якщо зникло світло

 

Ви бажаєте налаштувати аварійне електропостачання для свого будинку, щоб компенсувати часті та тривалі відключення електроенергії? Віддайте перевагу 4-тактному бензиновому генератору відповідної потужності (близько 5 кВт), на фіксованій рамі та з інверторною системою регулювання напруги, щоб не пошкодити електронні або IT-пристрої. У поєднанні з електричним пуском і мережевим вимикачем, пристрій автоматично бере на себе будь-яке відключення електроенергії. Для ще більшої безпеки вибирайте модель із тепловим захистом та диференціальним вимикачем.

 

Електрика, як відомо, небезпечна. Тому необхідно дуже уважно ставитися до електричної частини генератора, підключених до нього пристроїв, з'єднань, водонепроникності агрегату (особливо на місці) та стану кабелів. Тим, хто купує інструменти Елпром на офіційному сайті, розкажуть про всі можливі проблеми менеджери магазину і вбережуть тим самим від багатьох неприємностей.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 310 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.