» » » » Розвиток бренду Berker. Чим розетки та вимикачі Berker відрізняються від продукції конкурентів
18:21 Вівторок 0 822
18:21, Вівторок, 21 лютого 2023

Розвиток бренду Berker. Чим розетки та вимикачі Berker відрізняються від продукції конкурентів

Всесвітньо відома компанія Berker розпочала свою діяльність у 1919 році, після заснування братами Беркер. Спочатку це було невеликим сімейним підприємством з однією невеликою майстернею площею 40 м². Основною спеціалізацією з моменту заснування стало створення електротехнічних виробів. Розташовувалася майстерня з виготовлення розеток та вимикачів Berker у невеликому містечку Шальксмюле Зауерланд. Лише через два роки підприємство змінило своє розташування, переїхавши в більш широке приміщення, що належало раніше місцевій кузні.
Розетки та вимикачі Беркер фото

 

Саме ця компанія подарувала світу розробку та впровадження у користування поворотних вимикачів. Надалі естетика, технічне виконання та досить хороша функціональність перетворили продукцію Беркер на класику в галузі настановної електротехніки по всьому світу.

 

Варто зауважити, що вже у 1948 році компанія вперше у світі представила водонепроникний поворотний вимикач, виготовлення якого проходило з активним використанням пластмаси. Продовжуючи традиції першовідкривачів, співробітники компанії отримали патент на власну штепсельну розетку, провели розробку та впровадження багатоконтактної розетки для монтажу в стіл, а також почали виготовляти перші вимикачі, які мали вбудоване підсвічування.

 

Починаючи з 70-х років компанія розпочала активний випуск модульних вимикачів із комбінованими кришками, корпус яких був виготовлений із нержавіючої сталі. Далі протягом майже 30 років компанія проводила активні роботи в галузі дизайнерських рішень — перевірялися скляні кришки, впроваджувалися імітації під різні матеріали: червоне дерево, мармур, золото. Були представлені вироби із декоративними кільцями, позолоченими накладками. Перевірялися методи використання круглих, квадратних та комбінованих корпусів та накладок. Готувалися розетки Berker з особливостями встановлення у різних умовах та інші розробки.

 

Вже з 2004 року асортимент бренду поповнився першими варіантами розумних вимикачів. На цей час припала пора активного впровадження у виробництві продукції інноваційних матеріалів, наприклад, дуропласту, реактопласту, сплавів міді з високими показниками антибактеріальних властивостей. Паралельно проводять роботи з розвитку лінійки інтелектуальних вимикачів, призначених для систем розумного будинку. З'явилися перші пристрої з сенсорним керуючим пристроєм для світла, відкриття жалюзі, штор та інших завдань у загальній системі.

 

На сучасному етапі діяльності можна зустріти багато позитивних відгуків про розетки та вимикачі Berker. Компанія займає одне з провідних місць на ринку електротехнічного обладнання. Продукція бренду застосовується у житловому та комерційному будівництві, в промисловості, автопромі, водному транспорті, кемпінгах та трейлерах.

 

Розетки та вимикачі Беркер — як запорука успіху і не тільки

 

Великих висот компанія змогла досягти завдяки низці факторів, на окремі з яких конкуренти, помилково, не звернули увагу:

 

  • Унікальні дизайнерські рішення у кожному продукті.
  • Максимальна точність форм продукції, що випускається.
  • Максимальний функціонал кожного продукту, що випускається.
  • Застосування виключно якісних матеріалів, серед яких ударостійкий, практично негорючий пластик, здатний витримувати температуру 950 градусів, а також стійкого до впливу ультрафіолетового випромінювання.
  • Важливі конструктивні особливості, наприклад оцинковані поверхні, монтаж на розпірному механізмі або гвинтах, контакти, виготовлені з використанням електротехнічної бронзи.
  • Опрацювання дизайну дрібниць, наприклад, кришки та рамок, їх форм із подальшою стилізацією під різні матеріали.
  • Сумісність розеток із вилками різних стандартів — вітчизняного та європейського.

 

У каталозі розеток та вимикачів Berker можна зустріти різні варіанти продукції для монтажу у різних умовах, а також інтер'єрні рішення. При цьому якість товарів завжди залишається на високому рівні, що дозволяє бути впевненим у безпеці використання продукції, її довговічності.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 336 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.