» » » » Труби з ПВХ: практичність і надійна ізоляція кабелів
14:39 Четвер 0 1 453
14:39, Четвер, 2 листопада 2023

Труби з ПВХ: практичність і надійна ізоляція кабелів

Під час прокладання кабельних трас надворі чи в приміщенні важливо потурбуватися про захист дротів від впливу зовнішніх факторів. З цією задачею чудово справляються труби з ПВХ, а їх великий вибір доступний для замовлення на сторінці https://ital-tecno.com.ua/ru/kabelenesuchi-sistemi/trubi-dlya-prokladki-kabelyu/ інтернет-магазину Ital-Tecno. Вони міцні та легко монтуються. Ці вироби виготовлено з негорючого пластику, тому вони відповідають стандартам пожежної безпеки.

Чому краще використовувати труби з ПВХ?

 

Завдяки розмаїттю видів пластикова продукція швидко замінила металеві вироби для встановлення проводки в будинках. Вона витримує температуру від -25 до +90°C і прослужить понад 50 років, не втративши свої якості. ПВХ не проводить струм і належить до негорючих матеріалів. Тому під час короткого замикання електромережа тільки оплавиться. Для ізоляції кабелів використовують 2 категорії труб із ПВХ:

 

  1. Гофровані – відрізняються ребристою поверхнею та високою гнучкістю, тому підходять для застосування на складних ділянках. Вони потрібні для прокладання криволінійних магістралей, оскільки легко згинаються в різних напрямках. Розрізняють одно- та двошарові конструкції. Перші з обох сторін нерівні. Другий тип має гладку середину, по якій легше протягти дроти.
  2. Гладкі – мають високу жорсткість, тому не деформуються під час значних навантажень. У них гнучкість гірша порівняно з гофрованими виробами, тому вони використовуються під час монтажу на рівних поверхнях.

 

Гладкі пластикові труби

 

Обидва види можуть мати армований шар з алюмінію. Завдяки йому зростає зносостійкість виробів, тому вдається уникнути пошкоджень кабелів під час великих навантажень.

 

Довговічні труби для прокладання кабелів від «Італ-Техно»

 

В інтернет-магазині за вигідною ціною можна придбати міцні пластикові вироби з армованою решіткою та без неї. На продаж виставлено спіральні та гладкі труби легкого та важкого типу, які витримують тиск від 0,25 до 1 МПа. Вони не накопичують пил, бруд, а на стінках не утворюється конденсат. В залежності від діаметра їх використовують:

 

  • під час проведення будівельних робіт – для проведення кабельних трас під землею;
  • у житлових будинках – для під'єднання розподільчих коробок до загальної електромережі, підключення розеток і вимикачів;
  • у промислових цехах – для захисту кабелів від впливу шкідливих речовин і пошкоджень.

 

Труби з ПВХ довжиною 30 м

 

Постачання продукції відбувається без посередників, тому націнки мінімальні. Всі товари відповідають європейським стандартам якості, що підтверджують відповідні документи.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 340 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.