» » » » HASHTAG LOUNGE BAR - найкраща кальянна у Львові
14:57 Субота 0 1 180
14:57, Субота, 24 жовтня 2020

HASHTAG LOUNGE BAR - найкраща кальянна у Львові

Нарешті, у Львові така сонячна погода, ну просто кайф. А ти ще вдома? Ні, так не піде. Дзвони своїм друзям - вже біжи в HASHTAG LOUNGE BAR - там ж найсмачніші кальяни у Львові! Адже ми так близько - в самому центрі міста. Три хвилинки від Площі Ринок - солодкий аромат наших кальянів підкаже правильний шлях. А величезний асортимент табаку і вправність наших кальянщиків зроблять відпочинок незабутнім.
А якщо ти зголоднів - не проблема. Ти будеш вражений, як багато страв ми зможемо приготувати. Взяти хоча б наш Мексиканський бургер, оооо та ти його ніколи не забудеш. Свіженькі, ароматні булочки, між якими ховається соковита яловича котлета, вишуканий сир моцарела, смачнющі начос, солодка сальса з овочів і, звісно, куди ж без нього, - соус чілі. Мммм від нього ти точно будеш у захваті.

Наші соковиті бургери


На запитання:"Яким має бути ідеальний бургер?" Hastag Lounge Bar знає відповідь. І вона дуже проста - "він має бути НАШИМ". Хоча досконалий смак наших бургерів - це всього лиш якісне м'ясо, дбайливо відібрані овочі, свіжа зелень, рум'яна та пухка булка, пікантні соуси та любов. Зараз існує безліч видів цієї страви, хоча починалось все із звичайного шматка смаженого м'яса у хлібі. Тому ми зобов'язані були зробити все, щоб в нашому меню кожен бургер був особливий, всі інгредієнти ідеально доповнювали один одного та створювали феєрію смаку. Всі Ваші бажання виконаємо: хочете класичний чізбургер або бургер із яловичини з маринованим огірочком - без проблем, бажаєте чогось екзотичнішого - будь ласка -#ГАВАЙСЬКИЙБРОЙЛЄР з ананасом, курочкою та моцареллою, чи можливо гарячішого - наш "мексиканець" із соусом чілі, начосами та сальсою з овочів точно додасть вогню!

Можна ще довго говорити про вишуканий смак, але краще прийти в "HASHTAG LOUNGE BAR" та самостійно переконатись у цьому. Більше ви не будете задаватися питанням "Куди піти у Львові" Кожен знайде щось для себе, адже окрім бургерів ми пригощаємо наших гостей смачними сендвічами, різноманітними салатами і закусками.Чекаємо на вас кожен день з 15:00 до 03:00 за адресою: Місто Львів, вулиця Галицька, 20.

А для неї можемо запропонувати мега інстаграмний салат з грушею та сиром брі, свіженькою рукколою, симпатичними помідорками черрі, посипаний грецьким горіхом та з солодким медовим соусом. Одним словом - все як люблять дівчата.

Коктейль бар "Hashtag Lounge Bar"


А ще, "HASHTAG LOUNGE BAR" просто перевернемо твоє уявлення про коктейлі. Так, це інфа 1000%. Руки наших барменів вміють такеее... Маргарита, Б-52, Дайкірі, Грог, Кривава Мері, Куба Лібре, Френч 75, Хіросіма...ой, всіх і не згадаєш. Ну, або просто зігріємо тебе запашним чаєм, чи освіжимо смачним і корисним фрешем. Вибір за тобою!

Ну і, звісно, козир в рукаві "Хештег Лаунж бар". Хоча, кого ми обманюємо, всі вже давно знають, що у нас ти зможеш незабутньо провести вечір разом з Рs4. О таааак!

Просто уяви: ви з друзями сидите на м'якенькому зручному диванчику, в руках бокал холодного такооого смачного пива! Офіціант приносить ВЕЛИЧЕЗНЕ плато стейків, де є стейки зі свинини і яловичини, куряча грудинка, піта, овочі гриль, запечена картопелька з ароматним часником та соусом. А на великому екрані біжить Мессі і забиває свій перший гол у сьогоднішньому чемпіонаті. Ну хіба не кайф?І чому ти ще не в "Хештег Лаунж бар"?

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:51 Четвер 0 2 318 Увлекательные настольные игры для детей: пять причин для покупки Интересная игра для ребёнка — это не просто развлечение. Именно через игры дети познают мир, учатся работать в команде, вырабатывают навыки общения. Также они определяют будущие увлечения, которые в старшем возрасте приведут к выбору профессии. По этой причине с самого раннего детства родителям стоит выбирать для детей захватывающие и увлекательные способы проведения досуга. Большой выбор настольных развивающих игр представлен по ссылке https://geekach.com.ua/, а купить их можно с доставкой по Киеву, Тернополю и Украине в целом. Интернет-магазин «Geekach Shop» предлагает и другие развивающие материалы: книги и комиксы, конструкторы, наборы для творчества, аксессуары.
    Развлечения 14:31 П’ятниця 0 2 136 Что такое суши-вечеринка? Суши-вечеринка – это праздник без повода. Хочется развлечься – просто пригласите друзей и проведите с ними время, это всегда уместно и приятно. Тем более, что организовать такое пати просто – поможет доставка суши. Осталось лишь пригласить друзей и подготовить помещение и развлечения.