» » » » Комфортні та трендові головні убори на кожен сезон
17:44 Вівторок 0 1 401
17:44, Вівторок, 5 грудня 2023

Комфортні та трендові головні убори на кожен сезон

Вибір головного убору залежить не лише від стилю та образу, але і від інших факторів, що включають сезон, вподобання, кольорову гаму та погодні умови. Бути ефектним і модним можна навіть у снігопад, адже тренди – це не єдиний критерій, за яким варто підбирати речі. Задати правильний настрій створеному образу у жіночій та чоловій моді, підкреслити деталі допоможуть правильно підібрані елементи. Варто звернути увагу, що надійний виробник головних уборів KENT&AVER використовує не лише якісний матеріал, але і створює нові моделі, що впишуться в різні стилі.

Критерії вибору за сезоном

 

Виробник головних уборів KENT&AVER

 

Шаблони підбору чоловічих та жіночих аксесуарів відрізняються. Але є загальні неписані правила, яких дотримуються не лише бренди, але і стилісти:

 

  • Осінні моделі з м’якої та еластичної тканини стильно поєднуються із куртками різних фасонів та навіть доповнюють образи із пальтом.
  • Зима потребує комфортного та теплого одягу. Саме тому шапки ніколи не вийдуть із моди, адже забезпечують ці два пункти. В залежності від трендів можуть бути різні моделі. Вовна та синтетика можуть використовуватись у створенні виробу як окремо, так і в певних пропорціях, аби шапка зберігала свою форму. Важливо звернути увагу на глибину моделі, яка має закривати вуха та забезпечувати захист від холоду. Для ефектності можна використовувати бомбери, це стильний і практичний варіант.
  • Весною капелюхи з текстилю допоможуть зробити образ легким та візуально пом’якшать риси обличчя. Ця асоціація з відпочинком буде актуальною в комплекті із повсякденними речами.
  • Влітку популярні кепки із сіткою або без для захисту від сонця. Не слід обходити увагою капелюхи з широкими полями.

 

Бейсболки, панами, шляпи, морячки, кепі, берети, вушанки, балаклави, капюшони

 

Колір важливий

 

Кольори у гардеробі дуже важливі, бо підібраний головний убір має вписуватись у концепцію гами та підкреслювати її. Стандартні білі, чорні та коричневі шапки є універсальним варіантом, але можна скомбінувати декілька яскравих образів із контрастом.

 

Що ще треба врахувати при виборі

 

Зимові головні убори

 

Не менш важливо звернути увагу на інші деталі:

 

  • Форма голови. Вона важлива при виборі моделі, бо можна як приховати недоліки рис обличчя, так і підкреслити їх. Наприклад, у зимовий період кепки з дашком чудово підійдуть людям видовженою формою носа чи вузьким овалом обличчя. В той час як стандартні моделі добре впишуться в образ людини із круглим лицем.
  • Комфорт – також важливий чинник. Якщо у шапці або береті незручно, вона натискає надлобну зону, то це точно не та річ, яку варто купувати.
  • Матеріал. Найкраще підійде м’який та приємний на дотик, і при цьому еластичний матеріал. Це важливо, щоби виріб не втрачав свій вигляд після прання.

 

Тренди та мода мінливі. Це стосується і головних уборів, але є універсальні моделі для будь-якого стилю. Варто врахувати власні вподобання та знайти те, що зараз в тренді, і тоді зробити вибір, що поєднує ці фактори.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мода и стиль / Фото 14:55 Неділя 0 749 MD-Fashion: створи свій, неповторний, унікальний лук Створити власний образ, який допоможе підкреслити індивідуальність, виділитися з натовпу і при цьому залишатися в тренді — український інтернет-магазин стильного одягу, взуття та аксесуарів для всієї родини MD-Fashion.