» » » » Прострочений кредит: як швидко владнати ситуацію та сплатити борг
13:13 Четвер 0 3 089
13:13, Четвер, 18 листопада 2021
Финансы 3 089 0

Прострочений кредит: як швидко владнати ситуацію та сплатити борг

Споживацькі кредити та швидкі позики мають великий попит серед українців. Навіщо, наприклад, довго відкладати гроші на новий телефон чи холодильник, якщо безпосередньо у магазині побутової техніки можна оформити кредит на купівлю? Але нерідко буває таке, що виникають фінансові проблеми, й змоги сплачувати вчасно немає. Виникає парадоксальна ситуація: банки починають нараховувати штрафи й погіршувати кредитну історію. Відповідно, в інших банківських установах кредити не погоджують. Що ж робити?

Перекредитування: знайти вигідніші умови


З поганою кредитною історією дуже важко отримати новий кредит. Але є реальний вихід: можна оформити кредити на перекредитування на сайті за наведеним посиланням. Тут ви знайдете перелік МФО та банків, що залюбки допоможуть Вам вийти зі скрутного фінансового становища, та нададуть кошти для закриття боргів. Чому цією послугою вигідно користуватися:
  • багато МФО видають позики під 0,01 відсотків;
  • можна знайти вигідніші умови кредитування, аби зменшити фінансовий тягар;
  • схвалення позик навіть позичальникам з поганою кредитною історією;
  • непотрібно підтверджувати рівень власних доходів;
  • гроші зазвичай перераховують відразу на картку.

Кредити на перекредитування мікрозаймів в Україні

Таким чином, якщо сума заборгованості невелика, але через штрафи та пеню зросла у кілька разів, отримайте миттєвий кредит у МФО, та закрийте усі борги. У разі коли йдеться про суттєвіші суми, наприклад автокредит, вигідніше звертатися до інших банків, перелік котрих знайдете за наведеним вище посиланням.

Коли варто рефінансувати кредит і як це зробити?


Звісно, будь-яка установа зацікавлена, в першу чергу, у власному доході. Тому дуже важливо вивчати подробиці кредитних договорів та умови надання коштів. Експерти радять рефінансувати навіть кредити, котрі виплачуєте без жодних проблем. Варто лише знайти установу, що погодиться видати кошти на вигідніших умовах. Допустімо, що у Вас є кредит під 20 відсотків річних. Можливо, в інших банках відбуваються акції, під час котрих усім охочим надають гроші під 18%. Погодьтесь, що два відсотки — це помітне послаблення фінансового тягаря.

Коли ж варто оформлювати перекредитування:
  • немає змоги платити за кредитом;
  • банк погрожує судом та колекторами;
  • Вам пропонують позики на вигідніших умовах;
  • для подовження строку виплат, але зі зменшенням щомісячних внесків.

Гроші на перекредитування онлайн на карту на вигідних умовах

Як бачимо, вихід із ситуації завжди можна знайти. Варто також звернутися у банк, у котрому оформлено позику. Є вірогідність того, що менеджери зрозуміють Вашу ситуацію й запропонують реструктуризацію. Вигідні позики й займи для перекредитування шукайте за посиланням вище.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Финансы 09:57 П’ятниця 0 740 До уваги платників! Правила заповнення реквізиту «Призначення платежу» При сплаті податків, зборів, платежів, єдиного внеску з 1 грудня 2023 року платники використовують виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції відповідно до міжнародного стандарту ISO 20022 (наказ Міністерства фінансів України від 22.03.2023 р. №148 «Про затвердження Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення»).