» » » » Як вибрати ламінат: поради професіоналів
12:42 Середа 0 2 690
12:42, Середа, 30 січня 2019

Як вибрати ламінат: поради професіоналів

Ламінат – одне з найбільш популярних покриттів для підлоги. Завдяки естетичному зовнішньому вигляду, зносостійкості та довговічності, він завоював чималу прихильність у покупців.
Обирають ламінат у Львові для квартир, приватних будинків, котеджів, офісів та навіть різноманітних закладів. Якщо й ви хочете придбати таке покриття для своєї оселі, не помилитись допоможуть наші прості поради.

Отже, під час покупки доведеться врахувати одразу декілька нюансів:


  • Клас зносостійкості ламінату – параметр, який вказує на те, скільки реально прослужить покриття. Для домашньої підлоги, чудово підходить ламінат 31-го класу зносостійкості: він чудово справляється з середнім рівнем навантаження, не деформуючись та не втрачаючи первинного зовнішнього вигляду. А якщо хочете, щоб підлога була ще міцнішою – обирайте 32-й клас. Він підійде навіть для офісу.
  • Розмірні характеристики – ширину, довжину та висоту. Важливо, щоб товщина була не нижчою за 7-8 міліметрів, інакше покриття буде недостатньо міцним. Ширина та довжина відіграють меншу роль в зносостійкості покриття, тому їх можна обирати, зважаючи лиш на масштаби підлоги, яку потрібно покрити.
  • Водостійкість покриття. Цей параметр залежить від щільності HDF-плити. Оптимальна щільність - 900 кг/м3. А на варіанти зі щільністю менше 850 кг/м3 взагалі не варто звертати увагу.

Як вибрати ламінат: поради професіоналів

Немалу роль відіграє і зовнішній вигляд покриття. Ламінат може мати малюнок під дерево або паркетну дошку. Випускається він в різноманітних кольорах, які імітують ту чи іншу породу дерева. Саме тому у вас не виникне проблем з вибором оптимального відтінку: зможете придбати ламінат, який ідеально підкреслить інтер’єр вашого дому.

Як доглядати за ламінатом?


Сучасний ламінат не потребує особливого догляду: його можна мити звичайною водою з додаванням побутової хімії. На поверхні не закріплюються забруднення, тому проводити прибирання часто не доведеться. Єдине, що варто зауважити: покриття не надто любить контакт з хлорними підбілювачами та засобами, які містять абразивні частинки. Їх краще уникати взагалі, щоб не пошкодити ламінат.

До речі, купити ламінат у Львові ви можете на сайті «Центр Дверей». В каталозі представлений широкий вибір покриттів для підлоги за розумними цінами, а також дуже часто надаються знижки. Продавці-консультанти допоможуть з вибором абсолютно безкоштовно: зателефонуйте, щоб отримати професійну пораду. Бажаємо вдалого ремонту та затишку у вашому домі!
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Напольные покрытия 15:20 Неділя 0 1 492 Напольные покрытия и двери для Вашей квартиры: выбирайте на «Style Двери и Пол» В Киеве жилищное строительство ведётся интенсивными темпами. С целью максимальной экономии на стоимости квадрата застройщики сдают квартиры без ремонта. Соответственно, инвесторам после получения ключей и подписания договоров с управляющими компаниями приходится своими силами проводить ремонт. В комплектацию обычной квартиры в строительном состоянии входят лишь входные двери, металлопластиковые окна, разводка труб под отопление и водопровод, электропроводка. Всё остальное нужно делать самостоятельно.