» » » » Особливості ведення квіткового бізнесу: що варто знати
11:40 П’ятниця 0 1 140
11:40, П’ятниця, 12 січня 2024
Цветы 1 140 0

Особливості ведення квіткового бізнесу: що варто знати

Аби квітковий бізнес приносив гарний прибуток, необхідно в першу чергу дійсно дуже любити квіти. В цілому продаж квітів та букетів – достатньо прибуткова справа, але в тому випадку, якщо вона правильно організована. Такий вид діяльності вимагає залучення початкових фінансових ресурсів та є досить кропітким. Окрім оформлення необхідних документів, оренди чи купівлі приміщення, необхідний надійний постачальник квітів rozyopt.com.ua, який зможе надати якісний асортимент рослин.

Які необхідно мати дозволи для відкриття магазину з квітами

 

Для цього необхідно пройти реєстрацію у якості ТОВ. Рекомендується зареєструвати юридичну особу, якщо Ви плануєте відкривати мережу магазинів для продажів квітів та букетів. Також є сенс у відкритті ФОП. В цілому, щоб почати вести такий бізнес, ніяких ліцензій, дозволів та патентів не потрібно оформлювати.

 

Гуртовий склад квітів Харків

 

На які квіти варто звернути увагу при створені асортименту власного магазину

 

Найчастіше асортимент квітів складається із рослин, які були зрізані нещодавно. Саме від якості та різноманіття квітів у Вашому магазині буде залежати прибутковість бізнесу. Для початку їхня кількість може складатися з 10 найменувань рослин, по мірі зростання попиту їх може бути більше. Збільшення асортименту є сезонним явищем, коли популярними становляться ті чи інші квіти. До основних видів квітів для реалізації можна віднести наступні:

 

  • троянди;
  • лілії;
  • хризантеми;
  • півонії;
  • гвоздики;
  • іриси;
  • ромашки;
  • фіалки;
  • нарциси;
  • айстри.

 

Відкриття квіткового бізнесу, як будь-якого іншого, потребує залучення власного досвіду. Згадайте, які саме квіти найбільш часто даруєте Ви самі. Пропонуючи покупцеві гарний ходовий товар, якісне обслуговування та помірні ціни, Ви точно зможете здобути успіх. В цілому для того, щоб отримати прибуток від одного магазину, знадобиться рік, а можливо менше.

 

Оптові поставки квітів

 

Як не помилитись з пошуком постачальників квітів

 

Найкраще закуповувати квіти у компаніях, які займаються прямим постачанням квітів з плантацій та теплиць з різних країн. Таким чином Ви зможете урізноманітнити власний асортимент та автоматично збільшите кількість покупців. Саме оптові поставки квітів стануть найбільш вигідним рішенням для Вашого бізнесу. У квітковому бізнесі обсяги закупівель залежать від сезону та свят. Найбільший попит на квіти завжди буває на 1 Вересня, 8 Березня чи 14 лютого, тому напередодні цих свят варто замовляти достатньо товару, щоб задовільнити побажання кожного покупця.

 

Якщо Ви плануєте купляти достатні партії квітів, то краще обирати ті компанії на українському ринку, які напряму займаються постачанням рослин з Голландії, Колумбії, Кенії, Еквадору та інших країн. Таким чином Ви зможете мати асортимент несезонних квітів цілий рік.

 

Якою може бути націнка на продукцію для отримання прибутку

 

В цілому націнка на рослини може становити 100% и більше. У святкові дні вона досягає понад 200%. Все залежатиме від того, скільки Ви витратили на кожний вид квітів. Щоб продаж квітів та букетів приносив гарний дохід, слід також надавати додаткові послуги. Це може бути доставка квітів чи оформлення букетів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Цветы 13:12 Понеділок 0 787 Свадебные букеты и особенности их доставки в Киеве Цветы с доставкой могут быть красивым и удобным решением для свадьбы, позволяя сконцентрироваться на других важных аспектах церемонии и праздника. Очень важно обратиться в проверенное место, чтобы заказать свадебные букеты. Это гарантирует свежесть, другие подобные преимущества. Ещё важно делать заказ заранее, чтобы было достаточно времени для планирования и исправления возможных несоответствий. Сотрудничество с опытными флористами в такой ситуации становится настоящим выходом из положения, потому что позволяет рассчитывать на большой выбор, профессиональные консультации и многие другие достоинства.