» » » » Найсучасніші інтер'єрні рішення з меблями від 44-Студіо
19:16 Неділя 0 1 455
19:16, Неділя, 26 вересня 2021

Найсучасніші інтер'єрні рішення з меблями від 44-Студіо

Як правильно обирати меблі? Здається, у цьому немає нічого важкого. Головне, щоб вони були якісні. Але якщо Ви щойно вселилися у нову квартиру, меблі стануть невіддільною частиною інтер'єру. Набагато доцільніше звернутися до професіоналів, котрі допоможуть Вам купити меблі та сформувати саме той стиль дизайну, який Ви бажаєте. Це одна з послуг, котру усім зацікавленим покупцям готові запропонувати спеціалісти інтернет-магазину 44Studio. Тут ви знайдете якісні дизайнерські меблі за доступними цінами та у широкому асортименті.

Дивани та м'які кутки для вітальні


Зала або вітальня — це кімната, де збирається уся сім'я та зустрічають гостей. Аби тут завжди було комфортно та затишно, обирайте великі та просторі м'які кутки та дивани від 44Studio. У перевагах Ви швидко переконаєтеся:
  • фахівці уважно вислухають Ваші побажання;
  • підберуть оптимальний варіант для Вашої великої кімнати;
  • усі меблі виготовлено з натуральних матеріалів;
  • вони вирізняються оригінальними дизайнами;
  • головне, на що орієнтуються виробники, — тривкість та довгий час експлуатації.

Меблі для дому за приємною ціною

Звісно ж, велике значення мають і ціни. Інтернет за вказаним вище посиланням співпрацює напряму з виробниками, тому ціни тут завжди приємні. Ще одна перевага полягає у тому, що є можливість виготовлення під замовлення, адже не завжди можна знайти диван чи ліжко, котрі ідеально впишуться в інтер'єр та габарити Вашого помешкання.

44Studio: чому тут варто замовляти меблі


Компанія пропонує різноманітні варіанти умеблювання помешкань не лише для приватних осіб. З нею співпрацюють й корпоративні клієнти. Асортимент меблів вражає:
  • столи та стільці;
  • ліжка, дивани;
  • меблі для дитячої кімнати;
  • усе для ванної;
  • меблі в офіс та кабінет керівника.

Купуючи тут, Ви отримуєте довгострокову гарантію. Доставка може виконуватися усією територією України. Основний напрямок роботи компанії — комплексні рішення. Звісно, тут можна окремо купити стіл на кухню чи ліжко у спальню. Але коли йдеться про облаштування комфортного та сучасного простору Вашого помешкання, бажано обирати комплексні рішення.

інтернет магазин меблів з доставкою по Україні

Дизайнери 44Studio мають досвід співпраці з багатьма замовниками. Це одна з причин, чому сюди вигідно звертатися, оскільки Вам запропонують найкращі меблі з екологічно безпечних матеріалів за доволі приємними цінами. На сайті компанії Ви знайдете усю необхідну контактну інформацію, аби домовитися про зустріч з представниками 44Студіо. Компанія може похвалитися великим портфоліо, а її замовниками є відомі в Україні та за кордоном організації. Для отримання детальнішої інформації завітайте на сайт 44Studio та спілкуйтеся з онлайн-консультантами.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мебель и фурнитура 17:59 П’ятниця 0 1 391 Облаштування маленької кухні: які меблі купити і по чому Для початку — використовуйте прийоми візуального розширення. Це можуть бути горизонтальні лінії вздовж однієї зі стін або дзеркальні поверхні. Після того, як ремонт буде закінчено, потрібно переходити до меблів. Існує шість варіантів планування кухонного гарнітура, але власники маленьких кухонь можуть скористатися лише двома з них.