» » » » Облаштування маленької кухні: які меблі купити і по чому
17:59 П’ятниця 0 1 400
17:59, П’ятниця, 13 січня 2023

Облаштування маленької кухні: які меблі купити і по чому

Для початку — використовуйте прийоми візуального розширення. Це можуть бути горизонтальні лінії вздовж однієї зі стін або дзеркальні поверхні. Після того, як ремонт буде закінчено, потрібно переходити до меблів. Існує шість варіантів планування кухонного гарнітура, але власники маленьких кухонь можуть скористатися лише двома з них.
Облаштування маленької кухні

 

Лінійне планування

 

Такий гарнітур може ставитися вздовж однієї зі стін, а столова група вздовж протилежної. Мінус такого вибору в тому, що Вам не вдасться створити робочий трикутник, але дуже важливо подбати про додаткове освітлення над стільницею гарнітура, оскільки одне вікно не зможе добре висвітлити дальній кут кімнати.

 

Стіл для такої кухні краще вибирати прямокутний. Таким чином, Ви зможете помістити за ним більше людей. Краще щоб меблі були світлими або скляними. Таким чином, Ви не будете перевантажувати простір.

 

Кутове планування

 

Це найуніверсальніше планування, яке підходить до абсолютно будь-якого приміщення. Вона дає можливість господареві раціонально використовувати мертві зони, наприклад, кут між двох стін. Якщо замінити трикутну тумбу трапецієподібною, то в її стільницю вийде врізати мийку і використовувати весь модуль максимально ефективно.

 

При бажанні зекономити час та відмовитися від послуг дизайнера інтер'єру можно купити кухонні меблі обравши один із готових варіантів гарнітурів, які доступні на ринку в великому різноманітні.

 

Підбір меблів

 

Група меблів для їдальні на невеликій кухні розташовуватиметься в кутку, що знаходиться по діагоналі від кутового гарнітура. Якщо висота вікна на короткій стіні збігається з висотою гарнітура, то цілком можна задіяти саме її, адже там найкраще освітлення для приготування.

 

Для їдальні робіть вибір на користь компактних меблів, наприклад кухонні стільці будуть кращими за широкі м'які крісла або кухонний диван, а сам стіл має бути з квадратною або круглою стільницею. Їдальня група також має бути світлою. Скляний стіл на хромованих ніжках – це ідеальне рішення для маленького приміщення.

 

Слідкуйте за тим, щоб у кімнаті було багато світла. Меблі повинні мати глянцеву поверхню, це також позитивно позначиться на візуальному збільшенні приміщення.

 

Основним атрибутом на кожній кухні є кухонний гарнітур, і саме його розміри, внутрішній простір та навіть колір відіграють найважливішу роль у загальній картині інтер'єру та комфортній експлуатації кухні.

 

При можливості, замініть навісні шафки відкритими полицями або зовсім від них відмовитися. Але якщо у Вас дуже багато посуду, який потрібно десь зберігати, обирайте верхні модулі зі скляними фасадами. Скло надає інтер'єру легкості. Таким чином, кімната не здаватиметься навантаженою.

 

Модульні кухні значно перевершують прості корпусні моделі. Їхні переваги в тому, що покупець сам вибирає, якого типу шафки будуть зручнішими саме для нього. Крім того, якщо з одним із модулів щось трапиться, Вам не доведеться міняти всю кухню, а достатньо буде купити нову шафку на місце старої.

 

Маленькі кухні змушують нас шукати нестандартні способи виходу із ситуації. Підвіконня може перетворитися на барну стійку, суміжний балкон у їдальню, десятисантиметровий проміжок між стіною та холодильником у просторе місце для зберігання консервації. Загалом, вдалі ідеї завжди знайдуться, треба лише вміти втілювати їх у реальність.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мебель и фурнитура / Фото 15:37 Субота 0 1 232 З чого почати замовлення кухні Останнім часом досить популярними стають кухні на замовлення від виробника, які мають сучасний вигляд, практичні й легко доглядаються. Гарнітури розрізняються розмірами, кількістю шафок, розташуванням полиць та іншим. Тому варто заздалегідь підготуватися до замовлення кухонного гарнітуру й врахувати особливості й нюанси приміщення.