» » » » Актуальні тенденції: текстиль та м`які меблі
13:00 Середа 0 3 340
13:00, Середа, 13 червня 2018
Мебель 3 340 0

Актуальні тенденції: текстиль та м`які меблі

Текстильні компанії, що задають ритм галузі, судячи з усього, у цьому році будуть надихатись космосом, природними текстурами, подорожами у різні країни, технічним прогрессом. Всі дизайнерські теми спрямовані на відтворення емоційного стану людини.
Дизайн випромінює ауру спокою та розслабленості. Кольори відображають ідею легкості та тиші. Тому в цьому році ми будемо спостерігати текстильні інтерпретації на тему шеббі-шик, зістареність та екостиль. Натуральні, теплі шерстяні, шовковисті оксамитові тканини, з одного боку, і рельєфні в`язані тканини - з іншого.

Актуальні тенденції: текстиль та м`які меблі

Що в тренді?


Трендовими кольорами року стануть пастельні кольори - різні відтінки бузкового та пастельно-рожевого, кавового кольору. Продовжують зберігати свої позиції насичений зелений та смарагдовий, всі відтінки сірого, кольори від насиченого блакитного до насиченого королівського синього. Так, дивани на замовлення від «Лісма» якісно демонструють всю визначену кольорову гамму та тенденції у дизайні м`яких меблів:
  • М`які меблі стали нижчими та об`ємнішими.
  • До прикметних рис сучасних диванів можна віднести численні дрібниці, які з`явились у додатку до них - це приставні столики, світильники та ін.
  • У вжиток входять низькі дивани із низькими спинками та глибокими сидіннями крісел та крісла із надзвичайно високими спинками та різко припіднятими догори кутиками підлокотників.
  • Все більше фактур із використанням оксамитого велюру, який сьогодні на піку популярності в Европі.
  • В оббивних матеріалах все більше використовуються різні види рогожки із різними видами переплетення ниток.

Європа приходить до нас


Не може не радувати той факт, що все більше європейських меблевих експортерів адаптуються під наш ринок. В першу чергу, це стосується ціни, так як у Європі частіше використовують натуральні, щільні та дорогі матеріали. Наше ж завдання - зробити так, щоб наші матеріали по зовнішнім та технічним характеристикам не поступались європейским аналогам, але при цьому були на порядок дешевшими. Також для українського ринку виробники постійно працюють над кольоровими палітрами колекцій. Тому що наші споживачі звикли бачити в них ширшу гамму відтінків - від яскравих та насичених до складних та приглушених відтінків.

Штучні матеріали


Український спектр м`яких меблів використовує дуже різноманітну кольорову та фактурну палітру, не тільки в тканинах, але і в інших матеріалах для оббивки меблів. Наприклад, у виробництві кухонних кутків - https://www.lisma.com.ua/product-category/kukhonni-kutki/, часто використовують штучну шкіру з полівінілхлоридним покриттям. Вона більш стійка до забруднень та краще піддається чистці, має гарні формотворчі властивості та стійка до пошкоджень та механічних деформацій. Звичайно, не варто вибирати ліжко, обтягнуте штучною шкірою, але для дивана, стільця чи кухонного кутка вона абсолютно підійде. Цей тренд також абсолютно добре в`яжеться із європейськими тенденціями - прагненням до екологічності та збереження натурального природного середовища.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мебель 13:02 Понеділок 0 866 Що допоможе створити у вітальні неймовірне середовище Всі ми хочемо відчувати спокій та затишок, які нам може подарувати наша домівка. Саме туди ми повертаємося кожного дня, зустрічаємося з рідними, відпочиваємо та відновлюємо сили. Тому не варто ігнорувати важливість оздоблення свого простору, адже через нього ми можемо досягти бажаної гармонії у житті.