» » » » Шафа-купе: особливості вибору моделі за кольором та стилем
21:18 Понеділок 0 1 167
21:18, Понеділок, 20 листопада 2023
Мебель 1 167 0

Шафа-купе: особливості вибору моделі за кольором та стилем

Шафа-купе має величезний попит у світі, у тому числі в нашій країні, завдяки можливості раціонально зберігати різноманітні речі. Це може бути одяг, книги, постільна білизна, предмети для навчання або навіть великогабаритна побутова техніка.

Шафа купе — ідеальний вибір для організації простору будь-якої кімнати: передпокою, кабінету, вітальні, дитячої. Це функціональний меблевий виріб, який комфортно використовувати завдяки особливій конструкції з розсувними дверцятами. А також більшість моделей мають достатньо місця, щоб зручно розмістити всі необхідні речі. Але як бути з дизайном і вибрати потрібні кольори та стиль шафи? Про це і поговоримо далі.

 

Як підібрати кольори шафи-купе

 

Під час вибору меблів для інтер'єру важливо розуміти, який ефект Ви хочете досягти за допомогою них. Кольори та дизайн елементів можуть значно впливати на загальне оформлення приміщення. Навіть невеликі або вузькі кімнати можна зробити візуально просторими та світлими, придбавши правильну модель шафи-купе та інших меблів. Для створення візуального ефекту збільшення простору варто підбирати світлі відтінки, фасади з дзеркалами або контрастними лініями, що допомагають розширити простір.

 

Якщо потрібно створити візуальний ефект високих стель, підійде модель шафи-купе з вертикальними смугами. А для кращого освітлення кімнати краще вибирати вироби зі скляними або дзеркальними фасадами.

 

Важливо також враховувати кількість кольорів в інтер'єрі. Зазвичай рекомендують комбінувати не більше трьох відтінків, щоб уникнути перевантаження дизайну простору. Це допомагає досягти гармонії в оформленні кімнати. Якщо Ви орієнтуєтеся на правило трьох кольорів, вибирайте шафу-купе в тон обробки будь-якого з елементів інтер'єру.

 

А придбати стильні моделі різної форми, типу та дизайну Ви можете на сайті фабрики Komfortmebli. Цей магазин меблів має широкий асортимент якісних шаф-купе для будь-якої кімнати. Усі вироби виготовляються за особливою технологією з використанням найкращих матеріалів, що забезпечує довговічність та надійність шаф.

 

Особливості вибору стилю шафи-купе

 

Важливо розуміти, що вибір стилю шафи-купе значно впливає на загальний вигляд кімнати.

 

Отже, основні стилі виробів:

 

  1. Мінімалістичний: характеризується простими лініями, мінімальністю форм та відсутністю зайвих деталей. Такі шафи ідеально пасують до сучасних інтер'єрів, де важливим є поєднання витонченого стилю та функціональності.
  2. Класичний: відрізняється елегантністю та розкішшю. Вироби в такому стилі зазвичай мають вигнуті лінії. Вони прикрашаються декоративними деталями та виготовляються переважно з натуральних матеріалів, таких як дерево.
  3. Сучасний: характеризується сміливими формами, експериментами з текстурами та використанням яскравих акцентів. Такий стиль шаф варто розглядати для креативних інтер'єрів, де важлива нотка оригінальності.

 

Необхідно також під час вибору дизайну шафи-купе врахувати загальну концепцію декору, аби гармонійно поєднати всі кольори, матеріали й форми в інтер'єрі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мебель 16:47 П’ятниця 0 1 974 Виды, особенности и различия теннисных столов Игра в настольный теннис будет невозможна без некоторых специальных приспособлений и аксессуаров. Основное место среди них занимает теннисный стол, который является основой для проведения игры. На рынке можно найти различные вариации такой мебели для игр. Многие покупатели задаются вопросом, сколько стоит теннисный стол, поскольку в магазинах можно увидеть различные ценники.