» » » » Квадрокоптери DJI з камерою для селфі та відео
17:59 Понеділок 0 2 022
17:59, Понеділок, 22 червня 2020

Квадрокоптери DJI з камерою для селфі та відео

Один зі світових лідерів з виробництва квадрокоптерів різного призначення — торгова марка DJI. В її модельній лінійці знайдете пристрої, котрі можна використовувати для ігор, навчання, моніторингу фермерських господарств чи навіть доставляння невеликих вантажів. Якщо ж Ви лише плануєте опанувати мистецтво польоту та фільмування ландшафтів для власної сторінки на Youtube, можна розпочинати з недорогих моделей серії DJI Ryze Tello, продажем котрих в Україні займається офіційний імпортер бренду, інтернет-магазин Fly Technology.

Недорогі квадрокоптери для початківців


У продажу зараз можна знайти великий асортимент дронів для різних цілей. Найдешевші призначено для дітей та простих ігор. Їхній функціонал дуже обмежений: зліт, посадка, дистанційне керування на невеликій відстані. Вартість подібних виробів складає від 500-600 гривень. Якщо ж бажаєте робити власні відео та фото з найбільш незвичних ракурсів, квадрокоптери dji ryze tello стануть оптимальним вибором.

Ryze Tello купити з доставкою по Україні

Вони вирізняються значно ширшим набором функцій:
  • керування за допомогою джойстиків чи офіційних застосунків;
  • наявність відеокамери з можливістю трансляції відео на мобільні пристрої;
  • функція FPV (First Person View) — відео з вбудованої камери передається на окуляри віртуальної реальності;
  • повна система безпеки — квадрокоптер самостійно повернеться на місце вильоту або надішле свої точні координати у разі падіння;
  • повітряні трюки, дальність передачі сигналу 100 метрів тощо.

Погодьтеся, що такий квадрокоптер стане чудовим подарунком для дитини або навіть дорослої людини, котра захоплюється польотами. Знаходять дрони, навіть з найдешевшої категорії, й цілком практичне застосування. Наприклад, з його допомогою можна досліджувати високі будівлі, що потребують ремонту, виконувати моніторинг полів або територій під охороною.



Переваги купівлі фірмових квадрокоптерів


Офіційний представник компанії DJI надає можливість усім охочим придбати дрони різних цінових категорій за умовами безвідсоткової розстрочки. Для професійного призначення Вам запропонують сільськогосподарські дрони, що здатні не лише забезпечувати знімання територій, але й транспортування вантажів вагою до 10 кілограмів. Завдяки ним Ви матимете змогу, наприклад, оприскувати поля для захисту від шкідників. На усю продукцію поширюється тривала гарантія. Моделі комплектуються батареями, заряду котрих вистачає на 30-60 хвилин. Отримати більш детальну інформацію можна у консультантів на сайті Fly Technology.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Гаджеты 12:05 Четвер 0 1 953 Apple Watch SE — умные часы для современных людей Apple Watch SE — усовершенствованная модель смарт-часов от компании Apple, которая сочетает в себе дизайн, доступность и многофункциональность. Гаджет подойдёт тем, кто хочет получить все плюсы Эпл Вотч, но не готов платить за лишние возможности.