11:30 Вівторок 0 1 294
11:30, Вівторок, 31 травня 2022
Подарки 1 294 0

Як вибрати подарунок другу

Не знаєте, що подарувати кращому другу? Думаєте, він знає Вас настільки добре, що до цього часу будь-який Ваш подарунок стає очевидним і банальним? Здивуйте його однією з цих ідей подарунків для друга-чоловіка!

Для друга, люблячого ризик

 

Ви можете організувати стрибок з тарзанки, льотні випробування, політ на параплані або політ ангела. Не хвилюйтеся! Всі ці речі не дуже дорогі, і є багато сайтів, які пропонують дешеві та безпечні купони.

 

Найкраще купити те, що Ви ніколи не робили, зав'язати очі і віднести прямо на майданчик. Це посилить хвилювання і залишить незабутні спогади. Ще краще було б зробити це разом, але якщо Ви трусите, то хоча б принесіть користь і зробіть кілька сувенірних фотографій! Подивіться на всі подарункові враження в каталозі за посиланням.

 

Для друга-ботаніка

 

Відеоігри та серіали-хліб з маслом Вашого кращого друга? Гаразд. Ви можете подарувати йому коробковий набір його улюбленого телешоу (можливо, обмеженим тиражем) або купити дизайнерські речі: постільна білизна, одяг, тематичні гуртки.

 

Якщо Ви хочете бути менш канонічним, чому б не купити міні-аркадний автомат з 240 іграми всередині? Це буде дуже бажаним поверненням у 80-ті роки.

 

І, продовжуючи тему аркад, міні-консоль в стилі ретро також ідеально підходить. Маленький і кишеньковий.

 

Якщо він захоплюється наукою, можна подарувати йому годинник з планетами, які рухаються в залежності від часу. Деталь, якої немає ні у кого!

 

Для друга, що обожнює «Зоряні війни», лампа «Зірка смерті» з 3D-ефектом — це щось особливе і напевно буде оцінена по достоїнству. Або, наприклад, лампа «Тетріс» — барвиста і весела.

 

Подивіться на 10 подарунків для гіків, які ми вибрали для Вас.

 

Для спортивного друга

 

Спортивні друзі — це ті, хто живе за дуже конкретною філософією: рухайся або рухайся. Якщо Ваш друг любить спортзал, Ви можете подарувати йому річний абонемент в спортзал або ваучер Decathlon для спортивного шопінгу.

 

Якщо він займається певним видом спорту, Ви можете подарувати йому знаковий предмет, наприклад, футболку з автографом його улюбленого спортсмена, пару рідкісної спортивного взуття або квиток на спортивний матч/подія. Купівля нового обладнання — теж непогана ідея, але Ви повинні знати, що купувати (бренд, тип, вага і т.д.).

 

А якщо він любить зимові види спорту, Ви можете піти на поводу у гумору і купити лижні маски з кумедними принтами. Зробіть його перевертнем або скелетом, і він більше ніколи не розлучиться з ними.

 

Трекер активності може стати відмінним подарунком для спортивного друга. Завдяки зібраним даним він може зрозуміти, як поліпшити свою фізичну форму і чи добре він тренується.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:20 Субота 0 754 Лучшие подарки для мамы О важности мамы в жизни каждого человека сказано уже много. Она проходит с нами каждый этап жизни с момента появления. Большинство из того что мы умеем – это заслуга наших родителей. Поэтому так хочется отплатить маме чем-то хорошим, чем-то, что ей действительно понравится.