» » » » Як просувати бізнес: брендована продукція в якості подарунка
14:23 П’ятниця 0 2 588
14:23, П’ятниця, 14 квітня 2023

Як просувати бізнес: брендована продукція в якості подарунка

Будь-який бізнес прагне розширюватися, набувати більшої кількості клієнтів та партнерів. Для цього потрібно, щоб про Ваше підприємство дізналося якомога більше людей. Допоможе у поширенні інформації брендована продукція, тобто корисні предмети, на які нанесено логотип Вашої компанії. Asap Service пропонує послуги з виготовлення сувенірно-рекламної продукції. Нанесення логотипів на ручки або флешки, брендування рушників та засобів індивідуального захисту, друк на сумках в Асап Сервіс – це просто, вигідно та надійно.

Коли актуальне використання продукції з логотипом компанії

 

Брендована сувенірно-рекламна продукція з нанесенням логотипу корисна для різних цілей та заходів:

 

Друк на сумках, сумки з логотипом
  • Промо-акції або розіграші. Ключниці, пляшки для води, футболки або сумки з логотипом стануть хорошим подарунком для учасників.
  • Якщо Ви берете участь у конференції або виставці, то брендована продукція є відмінним способом привернути увагу до Вашої компанії. Наприклад, ручки з логотипом або блокноти стануть корисними інструментами для учасників конференції.
  • Продукція з логотипом фірми є відмінним подарунком для клієнтів, допомагає підтримати взаємовідносини з ними. Можна запропонувати флешки з логотипом, брелоки, солодкі подарунки, еко-товари – що із цього ближче до сфери діяльності Вашої компанії.
  • Командні заходи. Якщо Ваша компанія бере участь у спортивних заходах, то брендовані футболки або кепки стануть чудовим способом показати єдність команди і підвищити мотивацію.

 

Як обрати хороші корпоративні подарунки

 

Корпоративні подарунки компанії дарують своїм працівникам, клієнтам або партнерам з різних приводів, таких як свята, дні народження, ювілеї, визнання досягнень тощо. Ці подарунки різноманітні та служать різним цілям, але головною метою є прояв уваги та вдячності отримувачам. Ось декілька рекомендацій, як обрати доречний корпоративний подарунок:

 

Сумки з логотипом або під нанесення та друк
  • Персоналізовані корпоративні подарунки з логотипом компанії або іменем отримувача є відмінним способом показати вдячність та визнання.
  • Функціональні презенти, які можуть бути використані в повсякденному житті, особливо цінні для отримувачів. Наприклад, ручки, термокружки для кави, рушники, пляшки для води.
  • Екологічні подарунки – свіжий тренд. Наприклад, металеві кружки для кави або скляні пляшки для води з логотипом компанії.
  • Корпоративні подарунки, які сприяють благополуччю та здоров'ю, – спортивні сумки, килимки для йоги, набори для здорового харчування тощо.

 

Обравши потрібний презент, зверніться до Asap Service, щоб зробити замовлення на нанесення логотипу Вашої компанії.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:20 Субота 0 754 Лучшие подарки для мамы О важности мамы в жизни каждого человека сказано уже много. Она проходит с нами каждый этап жизни с момента появления. Большинство из того что мы умеем – это заслуга наших родителей. Поэтому так хочется отплатить маме чем-то хорошим, чем-то, что ей действительно понравится.