» » » » Букет квітів, комплект білизни та прикраси: що подарувати сестрі?
19:37 П’ятниця 0 1 084
19:37, П’ятниця, 4 серпня 2023
Подарки 1 084 0

Букет квітів, комплект білизни та прикраси: що подарувати сестрі?

Питання вибору подарунка близькому родичу — це завжди завдання із зірочкою, адже тут особливо важливо поєднати приємне з корисним: дати емоцію від презенту та подальше практичне застосування подарунка. Особливо відповідально необхідно підійти до іменин сестри, часто найріднішої людини в оточенні. Які є варіанти подарунків та що можна обрати в якості альтернативи, поговоримо в цьому матеріалі.

Доставка квітів — перевірена класика

 

Кожна жінка потребує уваги і одним з найкращих проявів такої емоції є квіти. Вони асоціюються зі святом, турботою та ніжністю жінки, такою ж, як тендітні пелюстки троянд або ніжні кольори гортензій. Замовити доставку квітів по Києву можна тут: https://flores-shop.com.ua/uk/, але зовсім необов’язково обирати букет зрізаних суцвіть.

 

Якщо ваша сестра воліє самостійно вирощувати рослини, любить вазони або має чудові клумби біля будинку чи на дачі, замість букета обирайте живі рослини, які потім будуть мати продовження життя: сукуленти, живі композиції у флораріумі чи квітучу гортензію в горщику, яка візуально оформлена у вигляді букета. На відміну від зрізаних троянд, такий презент після свята можна висадити у грунт і ще багато років спостерігати їх красу в період цвітіння.

 

Спідня білизна для найріднішої

 

Якщо Ваша сестра віддає перевагу максимально практичним подарункам, обирайте такі вироби, які можна використовувати щоденно. Гарним варіантом такого презенту є комплект нижньої білизни: трусики і ліфчик базового фасону. У більшості випадків сестри мають схожу комплекцію та анатомічні форми грудей, тому Вам буде нескладно підібрати модель ліфчика чи трусиків без додаткових уточнень в іменинниці.

 

На подарунок можна обрати:

 

  • Комплект спіднього на кожен день;
  • Мереживний набір для особливих випадків;
  • Коригуючу білизну (у випадку її необхідності);
  • Комплект з декількох ліфчиків та сету трусиків для повсякденного використання;
  • Одяг для сну (пеньюар чи нічну сорочку).

 

Такий подарунок інтуїтивно демонструє близькість та спорідненість сестринських душ та довірливі стосунки між рідними, але нижня білизна є досить інтимною річчю гардероба.

 

Прикраси в стилі гардероба

 

Ще одним гарним варіантом є подарунок ювелірних виробів або якісної біжутерії, яка буде в гармонії зі звичним одягом сестри. При підборі подарунку в даній сфері багато жінок роблять помилку, обираючи прикрасу собі до смаку. Проте кожна з нас індивідуальна й має власні вподобання в стилі та фасонах речей.

 

Прикраси краще обирати в концепції одягу і образу іменинниці. Поспостерігайте за її власними прикрасами, чи носить вона кільця та персні, які сережки полюбляє: пусети, висячі чи може масивні і підбирайте відповідний варіант ювелірного виробу. Саме в питанні прикрас потрібно дуже уважно підійти до підбору, адже є високий ризик, що виріб так і буде лежати в коробочці без активного носіння.

 

Окрім перерахованих вище варіантів існує безліч можливостей привітати сестру зі святом. Наприклад, подарунок емоції інколи важливіший за матеріальний презент. Придбайте сертифікат на день у СПА-салоні або подаруйте політ на повітряній кулі – це теж буде незабутнє враження, яке, можливо, і не матиме практичного застосування, проте залишиться у пам’яті на все життя.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:20 Субота 0 757 Лучшие подарки для мамы О важности мамы в жизни каждого человека сказано уже много. Она проходит с нами каждый этап жизни с момента появления. Большинство из того что мы умеем – это заслуга наших родителей. Поэтому так хочется отплатить маме чем-то хорошим, чем-то, что ей действительно понравится.