» » » » Як обрати книги для читання з дітьми на Різдво: топ-5 рекомендацій
13:57 П’ятниця 0 1 255
13:57, П’ятниця, 15 грудня 2023
Подарки 1 255 0

Як обрати книги для читання з дітьми на Різдво: топ-5 рекомендацій

Різдво – це час див, чудес і затишку. Це моменти, коли ми хочемо бути разом з нашими рідними та дарувати їм радість. А що може бути кращим подарунком, ніж гарна книга? Вірний друг, що розповість про справжній дух Різдва, про добро, любов і надію, що занурить Вас і Вашу дитину у чарівний світ казки, пригод і фантазії, а також стане вірним другом і супутником у святкові дні.

Але як обрати таку книгу з безлічі пропозицій на ринку? Як знайти ту, яка сподобається і Вам, і Вашій дитині? Ми підготували для Вас книги на свята, які, на нашу думку, відповідають усім цим критеріям.

 

1 місце: Одного разу на Різдво

 

Одного разу на Різдво

 

Казка про Різдво, що наповнена світлом і теплом. У ній ми знайомимося з родиною їжачків – батьком, матір’ю та їхніми трьома дітками. Вони не тільки готуються до святкування, але й діляться історією про народження Ісуса. А ще зустрічають двох малюків-ховрашків, які загубилися в сніговому лісі. Разом вони навчаються бути розумними, уважними та добрими до всіх.

 

Ніжний і глибокий текст Надійки Гербіш у поєднанні з чарівними малюнками Юлії Пилипчатиної перенесе маленьких і великих читачів у зимову казку, де все можливо, якщо вірити у диво.

 

Якщо Ви хочете придбати цю чи інші книги за оптовими цінами, Ви можете зробити це на сайті BookOpt, де Ви знайдете багато інших цікавих підручників для дітей і дорослих.

 

2 місце: Різдвозавр

 

Різдвозавр

 

Любите чарівні різдвяні казки? У цій книжці Ви дізнаєтеся, хто працює на Санта-Клауса на Північному полюсі і хто хоче полювати на його оленів, як із ворожнечі виникає дружба і чому пан Трендел любить Різдво більше за всі свята.

 

3 місце: Чарівне Різдво. Віммельбух

 

Чарівне Різдво. Віммельбух

 

Де б Ви не були – у мегаполісі, у гірському селі, у дитсадку чи у торговому центрі – Вас оточує атмосфера Різдва. Вона проникає в кожен куточок і наповнює святковим настроєм кожну сторінку цієї книги.

 

У цій книжці на Вас чекає безліч дрібниць та секретів, які змусять відправитися у зимову мандрівку, повну дивовижних пригод та відкриттів.

 

4 місце: У вечір святковий

 

У вечір святковий

 

Коли настають зимові свята, у домівках, де живуть діти, ніби за помахом чарівної палички з'являються подарунки. Як це можливо? Ця книжечка може дати першу відповідь на це питання для маленьких чомучок, тому що…

 

Це не що інше, як переклад відомого вірша Клемента Кларка Мура «Ніч перед Різдвом». Саме ця поезія вперше зобразила Санта-Клауса таким, яким ми його знаємо й обожнюємо, в англомовному світі. Цей невеликий вірш вплинув на святкові звичаї, і це справжнє диво. Інше чудо – це чарівні малюнки Кріса Данна. Ще одне диво просте, але важливе для найменших. У головних ролях у перекладі – звірята. Діткам легше сприйняти казкових істот, ніж реальних людей: мавпочки зухвалі, лисиці хитрі, бджоли старанні… І на свята всі чесні й добрі казкові звірята, як і малюки, отримують подарунки.

 

Чи варто дітям вірити у чудові подарунки під час свят? У житті малят усе відбувається дивовижно, і вони ще не розуміють, що за кожним чудом стоять дорослі. Віра в дива важлива, оскільки вона надає силу подолати страх, стати не просто великими, а величними, і творити диво своїми руками.

 

5 місце: Маленька книжка про любов

 

Маленька книжка про любов

 

Оповідання про чарівність та реальність початку зимового сезону в Швеції. Хлопчик Фред, чиє ім’я означає «мир», сподівається на повернення батька з війська, на подарунки та втілення мрій. Навіть прочухан від директора перед канікулами не затьмарює його віри в різдвяні чудеса.

 

Знайти всі ці розповіді та багато інших можна на сайті BookOpt, де є можливість купити книжки зі знижкою. Обирайте ті, які подарують Вам і Вашим дітям радість, знання та натхнення.

 

Читання – це чудовий спосіб провести час разом з рідними, поділитися своїми думками, почуттями та враженнями. Сподіваємося, що наведений рейтинг допоможе Вам з вибором чудового подарунка для новорічного настрою.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:26 Субота 0 1 096 Что подарить подруге на день рождения? День рождения подруги – это особое событие, которое заслуживает особого внимания. Вы, безусловно, хотите сделать этот день незабываемым, выбрав подарок, который подчеркнёт Вашу дружбу и заботу. В этой статье мы рассмотрим лучшие идеи подарков для подруги, учитывая разнообразные интересы и предпочтения, и обсудим букеты роз с доставкой, чтобы подарок пришёл точно вовремя.