» » » » Що подарувати коханому або коханій на День святого Валентина
12:29 Неділя 0 1 036
12:29, Неділя, 11 лютого 2024

Що подарувати коханому або коханій на День святого Валентина

Зближають серця не тільки милі слова та ніжні погляди, але й магія подарунків, які є способом вираження почуттів. День закоханих – чудова нагода здивувати та розчулити своїх коханих найнестандартнішими та найоригінальнішими подарунками. Давайте зануримося у світ творчості та відшукаємо найкращі ідеї сюрпризів у цей особливий день.

Оригінальні подарунки для чоловіків

 

Вибирати презент коханому слід так, щоб цей День святого Валентина запам’ятався надовго. Слід зважати на те, що подарунки для чоловіків зазвичай бувають практичними. Але і від милих дрібничок сильна стать не відмовляється. Отже, декілька ідей:

 

Подарунки для чоловіків
  • Настінний годинник у формі обрисів України. Одночасно корисний, патріотичний та оригінальний презент. Такий годинник підійде для дому і для роботи.
  • Мапа зоряного неба. Але не звичайна, а знімок розташування зірок саме у той день, коли Ви зустрілися, уперше поцілувалися або одружилися. Романтичний, естетичний та зворушливий подарунок для чоловіка.
  • Міні-камін для використання у приміщенні. Поставити такий невеличкий камін можна на будь-яку поверхню, він не перегрівається, але дарує тепло. Чудова заміна свічкам, які вже вичерпали свою оригінальність.
  • Багатофункціональний тример для догляду за волоссям. Невеличка машинка з різними насадками вміє стригти волосся, підрівнювати вуса та бороду, робити чіткі контури лінії росту волосся, а також прибирати непотрібну рослинність з носа та вух.

 

Постійною популярністю користуються і такі подарунки, як мультифункціональний ніж, брелок для ключів, пивний або коньячний келих, оригінальна кава або чай.

 

Чим порадувати кохану

 

Жінкам догодити на День святого Валентина не так складно, як здається. Не обов’язково купувати каблучку з коштовним каменем за всі гроші світу. Милі, оригінальні та романтичні подарунки для жінок також завжди у ціні:

 

Подарунки для жінок
  • Мапа України з підсвічуванням. Естетичний та вартий уваги подарунок для сучасної українки.
  • Теплий халат для дому. Сучасні технології дозволяють створювати легкі, але теплі тканини, які приємно торкаються шкіри. Вручіть коханій флісовий халат, у якому вона буде почувати себе ніби закутаною у хмаринку.
  • Підписка на Нетфлікс або інший стрімінговий сервіс. Якщо Ваша кохана полюбляє дивитися фільми або серіали, оплатіть їй місяць (або рік) безлімітного перегляду будь-якого контенту.
  • Обігрівач для рук на акумуляторі. Невеличкий девайс з петлею, яку вдягають на зап’ясток, збереже здоров’я та комфорт Вашої дівчини холодними зимовими днями.

 

Також жодна жінка не відмовиться від походу у СПА або салон краси, милих дрібничок для комфорту – органайзерів, кошиків, шкатулок.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:26 Субота 0 1 096 Что подарить подруге на день рождения? День рождения подруги – это особое событие, которое заслуживает особого внимания. Вы, безусловно, хотите сделать этот день незабываемым, выбрав подарок, который подчеркнёт Вашу дружбу и заботу. В этой статье мы рассмотрим лучшие идеи подарков для подруги, учитывая разнообразные интересы и предпочтения, и обсудим букеты роз с доставкой, чтобы подарок пришёл точно вовремя.