18:34 Понеділок 0 1 625
18:34, Понеділок, 14 серпня 2023

Що таке балістичний пакет?

Сучасні реалії змусили багатьох українців розумітися на військовій амуніції на рівні професіоналів. Однак тим, хто в силу різних причин тільки знайомиться зі світом військових, специфікою їхнього спорядження, буває вкрай важко самостійно розібратися в усіх тонкощах форми. До прикладу, далеко не всі знають, що таке балістичний пакет і чому для захисту він не менш важливий, ніж бронежилет.

М’яка броня — в чому її особливості?

 

Балістичні пакети для бронежилету

 

Здавалося б, надягаєш на себе бронежилет і отримуєш захист згідно з класом бронеплити. Однак не все так просто. Щоб отримати той самий клас захисту, крім бронежилета, знадобляться ще й балістичні пакети, які фіксують між тілом і бронеплитою (є й інші варіанти розміщення).

 

На відміну від бронежилетів, ці елементи захисту є м’якими, однак така особливість аж ніяк не применшує їхніх захисних властивостей. В цивільному житті охоронці, поліціянти, інкасатори в більшості випадків можуть обходитися лише балістичними пакетами. Військовослужбовці в умовах бойових дій частіше використовують обидва види захисту.

 

Конструкція та наповнення м’якої броні може різнитися залежно від класу, різновиду, виробника. Проте здебільшого виріб складається з чохла, наповненого кількома шарами кевлару – матеріалу з параармідного волокна. Кевлар, будучи надзвичайно міцним, в умовах небезпеки захищає від:

 

  • куль;
  • уламків мін, снарядів, гранат;
  • рикошетного ефекту під час пострілу;
  • дії вибухових хвиль.

 

Клас захисту м’якої броні визначається кількістю кевларових шарів. Їх може бути від 18 до 80.

 

Де в Україні продають балістичні пакети?

 

Нині в Україні в сегменті військторгу можна відшукати балістичні пакети різних видів і класів, закордонного та вітчизняного виробництва. Тим, хто шукає де купити гарантовано якісну м’яку броню, до того ж за найбільш вигідною ціною, радимо звернути увагу на спеціалізований інтернет-магазин військового обладнання Ukrarmor. Компанія продає захисні елементи власного виробництва, завдяки чому ціни дещо нижчі, ніж на імпорт. За якістю броня українського виробництва відповідає стандартам НАТО, про що є відповідні сертифікати.

 

Дізнатися детальніше про особливості та переваги балістичних пакетів вітчизняного виробництва можна на сайті компанії Ukrarmor. Там же можна почитати відгуки тих, хто вже придбав амуніцію цього виробника та замовити потрібний Вам товар з доставкою по Україні. До речі, саме зараз на сайті на чимало позицій з каталогу діють гарні знижки. Тож поспішіть, щоб не втратити можливість купити необхідну амуніцію за вигідною ціною.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Оружие и комплектующие 18:20 П’ятниця 1 1 731 Подсумки тактические: неотъемлемая часть военного снаряжения Подсумки тактические являются важным элементом снаряжения для военных, служителей правопорядка и любителей тактических игр. Они обеспечивают удобный и организованный доступ к боеприпасам, снаряжению и другим необходимым предметам. В этой статье мы рассмотрим, почему подсумки тактические так важны и как выбрать подходящий вариант для Ваших нужд.