» » » » Які існують системи для автоматичного поливу
14:58 Середа 0 1 265
14:58, Середа, 7 лютого 2024

Які існують системи для автоматичного поливу

Автоматичний полив – це доволі сучасний та раціональний спосіб догляду за рослинами. У порівнянні з ручним зрошенням, з його допомогою можна забезпечити якісний полив землі та кожної рослини на ділянці. Така система відрізняється тим, що є повністю автономною та працює без використання людського ресурсу. Для цього досить один раз купити та встановити, щоб більше не переживати за своєчасне надходження води до рослин чи зволоження газону на присадибній ділянці.

На сайті Poliv.ua Ви знайдете зрошувачі для поливу та інші елементи, необхідні для створення такої сучасної системи.

 

Роторні зрошувачі для поливу городу і газону

 

Які існують види систем для автоматичного зрошення

 

Головною функцією таких систем є забезпечення правильного поливу рослин на газоні, городі чи присадибній ділянці. Вони діляться на види, виходячи з того, яким чином подається рідина:

 

  • Крапельна. Популярна система розподілення рідини, для створення якої використовуються невеликі крапельниці, що розташовуються вздовж культур. Таким чином рослини зрошуються рівномірно, а витрати води є мінімальними.
  • Дощувальна. Вода подається під тиском, таким чином строюється ефект дощу. Рівномірне розбризкування рідини відбувається завдяки форсункам на стовпах. Такий тип системи підходить для поливу газонів та великих ділянок землі.
  • Комбінована. Являє собою дві системи в одній. Ця система дозволяє зрошувати ділянки, на яких розташовані різноманітні види культур. Вона дуже ефективна в умовах високої вологості повітря.

 

Незалежно від того, яку саме систему Ви хочете купити, Ви в будь-якому випадку зможете створити на власній ділянці результативний та якісний полив кожної рослин. Наявність автополиву дозволить збільшити врожай, знизити витрати на воду, зекономити людський ресурс і час.

 

Форсунки для поливу газону Хантер

 

Яке обладнання використовується для створення автоматичного поливу

 

Для монтажу системи поливу використовуються наступні види обладнання:

 

  • Форсунки. Саме форсунки для автополиву https://poliv.ua/tovary/obladnannia-dlia-avtomatychnoho-polyvu/forsunky-dlia-avtopolyvu/ забезпечують рівномірне зрошення ділянки та рослин необхідною кількістю рідини.
  • Розбризкувачі чи зрошувачі. Головною функцією таких елементів системи є зволоження ґрунту. Вони розбризкують воду, наче дощ.
  • Клапани. Відповідають за подачу води під тиском до зрошувачів.
  • Контролери. Забезпечують функціональність всієї системи. Завдяки такому обладнанню система працює повністю автоматично.
  • Додаткові елементи. До них відносяться фітинги, монтажні коліна, фільтри та інші. Такі пристосування слугують для коректної роботи всієї системи.

 

З такою групою товарів та іншими Ви зможете ознайомитися на сайті інтернет-магазину Poliv.ua.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Урожай / Фото 13:58 Неділя 0 644 Підвищуйте якість зерна з допомогою NIRS DA1650 та Infratec 1241 Зерно — це ключовий елемент у сільському господарстві, і його якість безпосередньо впливає на кінцевий результат у виробництві продуктів. Для контролю якості зерна використовуються спеціальні прилади, які дозволяють швидко і точно визначити різні параметри зерна, такі як вологість, білок, олія, крохмаль і т.д. в широкому діапазоні зернових і олійних культур. Існує багато видів приладів для аналізу якості зерна, які відрізняються за принципом роботи, функціоналом, точністю, швидкістю, вартістю і іншими характеристиками. Однак, оцінка якості зерна може бути складною задачею без відповідних технологій.