» » » » На що звернути увагу при виборі теплої підлоги під ламінат
16:17 Неділя 0 1 295
16:17, Неділя, 3 березня 2024

На що звернути увагу при виборі теплої підлоги під ламінат

Ламінат має велику популярність порівняно з іншими підлоговими покриттями. Його головними перевагами є доступна вартість, легкий монтаж та догляд. Влітку таке покриття приємно прохолодне, але взимку воно доставляє дискомфорт своєю температурою. Тому велика кількість людей монтує під нього теплу підлогу. На сьогодні саме інфрачервона нагрівальна плівка під ламінат користується найбільшим попитом серед покупців. В інтернет-магазині Electro Shop Ви зможете купити якісну плівку під ламінат за доступною ціною. Компанія вже 12 років є імпортером теплої підлоги від європейських виробників. Широкий асортимент продукції дозволяє кожному покупцеві підібрати найбільш вигідний варіант підлоги.
Нагрівальна плівка під ламінат

 

Особливості інфрачервоної плівки

 

ІЧ-плівка – досить нова продукція на ринку будівельних матеріалів. Вона продається у вигляді рулонів. Головною її особливістю є те, що вона досить швидко прогріває підлогу – відчуття тепла у приміщенні відчувається уже протягом декількох хвилин після її нагріву. Варто зазначити, що таку плівку ні в якому разі не можна класти там, де є висока вологість. Монтувати її можна лише у сухих приміщеннях, що є досить вигідним рішенням для квартири, офісу, приватного будинку.

 

На що звернути увагу при виборі

 

Перш ніж купляти ІЧ-плівку, варто звернути увагу на наступні важливі критерії:

 

Нагрівальна плівка In-Therm
  • Тип. Вона буває смугастою та суцільною. Перша складається з карбонових нагрівальних смуг, які чергуються з мідними шинами. Така плівка має доступну ціну. На другій карбонова паста нанесена на всю поверхню. Такий продукт належить до преміум-класу, а вартість набагато дорожче порівняно зі смугастою плівкою.
  • Потужність. Підлога буває різних значень. 110 Вт/м² буд ідеальним рішенням в якості додаткового джерела тепла. 220, 330, Вт/м² підійде для обігріву приватного будинку. 440, 550 Вт/м² і більше стане оптимальним рішенням для холодних приміщень.
  • Ширина плівки. Габарити струмопровідної жили повинні бути не менше 13-15 мм. За структурою вона може відрізнятися однорідністю, щільністю та відсутністю окислених ділянок.

 

Знаючи такі критерії, Ви зможете вибрати найбільш відповідну інфрачервону плівку під ламінат. Перед покупкою перевірте, чи сумісна обрана тепла підлога з ламінатом. Деякі системи можуть мати обмеження на типи підлогових покриттів, з якими вони працюють найкраще.

 

Наявність такої системи обігріву допомагає зберегти вологість повітря, рівномірно прогріти помешкання. Обігрів не псує та не деформує ламінат, а наявність температурного датчика та терморегулятора дозволяє контролювати температуру обігріву помешкання.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Отопительные системы / Фото 14:00 Середа 0 478 КП «Теплоенерго» проводить роботи з підготовки до наступного опалювального періоду 28 березня 2024 року у Кременчуці завершився опалювальний період 2023-2024 років. У міжопалювальний сезон теплопостачальні підприємства Кременчука активно готуються до наступного: проводять заміну ушкоджених ділянок тепломереж, ремонтують обладнання центральних теплових пунктів та котелень, виконують теплоізоляцію трубопроводів тощо.