15:08 П’ятниця 0 468
15:08, П’ятниця, 7 червня 2024

Види ефективного опалення для тваринництва

Для створення необхідних умов вирощування молодняку різних тварин та птахів потрібні теплі та сухі приміщення, в яких оптимальна температура не може бути нижче +16...+18°С. Системи опалення для тваринництва https://agroprolisok.com.ua/g85124447-otoplenie-dlya-zhivotnovodstva можуть бути різних видів та призначення. Інтернет-компанія PROLISOK пропонує для фермерів та фермерських господарств України якісні системи опалення різного призначення для створення потрібного мікроклімату.

Класифікація опалення тваринницьких комплексів

 

Системи опалення для тваринництва

 

Для вирощування здорового поголів'я птахів потрібно суворо дотримуватися температури у приміщеннях, де утримуються пташенята. Такі ж вимоги є до свинарників та телятників. У промислових масштабах для вирощування молодняку тварин використовують теплогенератори, які приєднують до повітрозабірної труби та витяжної шахти для видалення вологого повітря з приміщення. Системи опалювання бувають у таких варіантах:

 

  • газові;
  • дизельні;
  • електричні.

 

Теплогенератори оснащують незалежним контролером пальника, який здійснює контроль правильності роботи системи опалення згідно з правилами безпеки та ефективності.

 

Технічні характеристики

 

Опалення для тваринницьких ферм і комплексів

 

Для підтримання потрібних санітарних норм у приміщеннях рекомендується використовувати газові теплогенератори. Якісні прилади постачає компанія Ermaf (Нідерланди). Залежно від розміру приміщення вони можуть мати потужність від 14 до 120 кВт, з довжиною теплого повітряного потоку від 10 до 50 м. Головні переваги:

 

  1. Проста комплектація сприяє довготривалому використанню.
  2. Згорання газу 100% направлене на прямий нагрів.
  3. Надійність – після перебоїв у живленні або подачі газу система автоматично запускається та підтримує роботу нагрівача.
  4. Простий монтаж.

 

Теплогенератори непрямого горіння, а це газові, газові/масляні, масляні та дизельні системи, призначаються для обігріву приміщень середнього та великого розміру. Виготовляються із нержавіючої сталі та призначаються для розміщення на спеціальних платформах або під стелею приміщення. Перевагою теплогенераторів закритого горіння є створення необхідного мікроклімату у приміщенні та забезпечення однакової температури за наявності мінімальної вентиляції. Вони значно економніші за електричні.

 

Інтернет-магазин PROLISOK пропонує купити обладнання для монтажу систем опалення для фермерських господарств та тваринницьких комплексів. В асортименті надійні, перевірені часом та високоефективні системи опалювання від постійного постачальника за конкурентними цінами. Компанія працює з замовником на всіх етапах проведення робіт, від розробки проєкту до запуску, виконує гарантійне обслуговування.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Отопительные системы 18:05 Субота 0 1 382 Якісна тепла підлога під плитку Підлогове обігрівання під плитку стало популярним вибором для тих, хто шукає ефективний та комфортний спосіб опалення. Цей тип систем обігріву може бути встановлений як у нових будівлях, так і під час ремонту і підходить для різних типів приміщень. Якщо обрана якісна та надійна підлога, можна розраховувати на ефективне та довге використання у різних місцях. За посиланням https://e-teplo.kiev.ua/electrychnyij-teplij-pol-pod-plitku/ легко буде отримати більше корисної інформації по цій темі.