18:05 П’ятниця 0 1 042
18:05, П’ятниця, 5 листопада 2021

Килимки Рinguin нові складні

Для теплого комфортного сну на природі потрібен не тільки спальний мішок, а й туристичний килимок. Він створює теплоізоляційний шар, що захищає від холоду і вологи, які йдуть від землі. Крім основної функції теплозахисту сучасні килими виконують також функцію матраца за рахунок своєї товщини. Вони досить товсті і м'які, щоб згладити всі нерівності поверхні і забезпечити комфорт для вашого відпочинку.
І якщо раніше складні пінки виготовляли тонкими і жорсткими, щоб мінімізувати їх вагу, то сьогодні все більше виробників віддають перевагу килимах середньої товщини, які можна скласти «гармошкою». Це зручний формат для транспортування, через те, що його не потрібно скручувати кожен раз або упаковувати всередину рюкзака, його можна використовувати різними способами і він все рівно буде зручним та практичним. І саме такі спальні матраци представила компанія Рinguin.

Складні пінні килимки Рinguin


Однією з новинок 2022 роки від Рinguin стали пінні моделі, які складаються як гармошка. Виробник пропонує дві основні моделі:
  • Fold - класичний пінний складний матрац, який відмінно підходить для літніх походів, кемпінгу і хайкінга;
  • Fold Alu з фольгованою основою, яка забезпечує додаткову теплоізоляцію, використовується така модель фольгою до тіла;

Цей популярний елемент туристичного спорядження знайде практичне використання в будь-якому поході. Завдяки складній конструкції і комірчастій структурі піни, такий килим можна використовувати як:
  • Матрац для сну. Розміри мату складають 185х55 см, цього цілком достатньо для комфортного розташування на ньому.
  • Скорочений килимок з подушкою. Зручне рішення на кемпінгу, під час днювань.
  • Туристичну сідушку. Якщо не розкладати його повністю, отримуємо зручну сідушку для використання на привалах або під час приготування їжі.
  • Вітрозахист. Складна конструкція дозволяє використовувати килимок «стоячи», щоб захистити пальник від вітру. УВАГА!!! Ніколи не залишайте пальник без нагляду!
  • Додатковий утеплювальний шар під надувний килим. У міжсезоння досвідчені туристи часто використовують дві літні моделі для забезпечення необхідної теплоізоляції.

Особливості складних туристичних килимків Рinguin


Для виготовлення складних моделей був використаний зшитий поліетилен. Щільний спінений матеріал надійно захищає від холоду і вологи. Серед основних характеристик складних пінок Рinguin можна виділити:
  • Міцність. Піна стійка до порізів і розривів. Навіть в разі механічного пошкодження килимка він не втрачає своїх теплоізоляційних характеристик;
  • Зносостійкість. Поліетилен відрізняється високими показниками до зносу, він не боїться тертя, піна не просідає після тривалого використання;
  • Вологостійкість. Синтетичний матеріал не схильний до накопичення вологи, а закритокомірчаста структура забезпечує вологонепроникність, килим не вбирає вологу, зовнішня сторона завдяки хвилеподібной структурі швидко сохне;
  • Компактність забезпечується за рахунок складаної структури та особливого розташування рельєфних осередків на поверхні, завдяки їх розташуванню щодо одне одного вони накладаються для більшої компактності;
  • Мала вага. Незважаючи на товщину нових моделей їх вага становить 470 і 340 грамів;
  • Поверхня що не ковзає. Хвиляста поверхня запобігає зісковзуванню спального мішка, а сама піна IXPE є неслизьким матеріалом;
  • Простота транспортування. При необхідності килимок можна скласти і зафіксувати зовні рюкзака, не боячись його пошкодити.

Купити пінні килимки-гармошки Рinguin


Жоден похід не обходиться без килимка для сну. А якщо це складна пінка, то це практично незамінна річ для літнього походу. Повалятися на привалі, або присісти під час перекусу, забезпечити теплоізоляцію або укрити пальник від вогню - це все про новий складний килимок від Рinguin.

Купити пінний килимок, що складається, можна в нашому офіційному інтернет-магазині. Наш сайт пропонує тільки оригінальну продукцію від чеського виробника. Найбільший вибір туристичного спорядження і доступні ціни, регулярні знижки та акції - це все для того, щоб ваш похід був максимально комфортним.

Ми, як офіційна точка продажу туристичного спорядження Рinguin в Україні, гарантуємо:
  • Високу якість продукції;
  • Доступні ціни;
  • Якісний сервіс;
  • Швидку доставку;
  • Можливість обміну/повернення;
  • Оплату на карту Приватбанку, накладений платіж, кредит, розстрочку.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Туризм и походы 13:11 П’ятниця 1 2 002 Панама тактична: стиль та комфорт у гарячу погоду Літо наближається, і разом із ним приходять спекотні дні. Як зберегти стиль та комфорт у таку погоду? Одним з кращих аксесуарів для захисту від сонця та надання образу шарму є тактична панама. У цій статті ми розглянемо переваги носіння тактичної панами в жарку погоду, найкращі матеріали та конструкцію для таких головних уборів, стилістичні поєднання з панамою і доступні способи вибору правильного розміру для Вашої голови.