» » » » Кімнатні та садові рослини для ландшафтного дизайну
15:44 Четвер 0 1 698
15:44, Четвер, 11 березня 2021

Кімнатні та садові рослини для ландшафтного дизайну

В Японії дуже цінують невеличкі за розмірами рослини, котрими можна прикрасити власний сад або створити справжню оранжерею у звичайній міській квартирі. Навіть якщо у Вас на дачі є кілька соток вільної землі, її можна перетворити на дивовижний мініпарк із живою огорожею, зручними альтанками, та доріжками серед кущів, маленьких дерев та чагарників. Підбирати рослини треба дуже уважно для створення ідеальної атмосфери японської садиби.

Як створити японський сад на власній ділянці


Першим кроком має бути загальний проєкт, котрий допоможе правильно розмістити на території усі рослини та об'єкти. Потім потрібно вибирати рослини. У Києві купити японський клен можна у Rovinsky Garden. Ця рослина продається у горщиках, а її максимальна висота сягає двох метрів. Влітку вона зможе перебувати на вулиці, нею можна прикрасити Ваші улюблені місця для прогулянок подвір'ям. Взимку її краще розмістити під дахом, наприклад на критій терасі чи веранді. Переваги цієї декоративної рослини:
  • невибаглива щодо догляду;
  • не потребує використання особливих типів ґрунтів;
  • добре почувається у затінку та під променями сонця;
  • стане справжньою окрасою як подвір'я, так і домашньої оранжереї.

Японський клен має оригінальне червоне листя, тому буде яскраво вирізнятися на фоні інших рослин. Доглядати його дуже легко. Якщо ж виникнуть питання, спеціалісти Rovinsky Garden охоче дадуть відповіді.

Купити японський клен

Садовий та кімнатний бонсай з Японії


Якщо Ваша заміська садиба чи дача є місцем для відпочинку, а не роботи на городі, треба попіклуватися про її оригінальне оформлення. У ландшафтному дизайні гарно буде виглядати мініатюрний бонсай. Ця рослина може вигинатися й здаватися дуже старою. Якщо Ви бажаєте купити бонсаї в Україні, вибір є доволі великий. Переваги:
  • має чудовий вигляд;
  • у неї є лікувальні здібності, у давнину її кору використовували для втамування зубного болю;
  • обрізаючи гілочки та листя, зможете коригувати їхній ріст у потрібних напрямках;
  • також дуже простий догляд.

Коли на дворі тепло рослина добре буде почувати себе у тіні та під сонячними променями. Взимку заносьте її під дах для прикрашення власної оселі. Зазвичай, бонсай продають вже у горщиках. Господарям лишається лише дотримуватися інструкцій з догляду. Зазначимо, що у магазині Rovinsky Garden Ви знайдете широкий асортимент декоративних рослин для квартири, приватного будинку, подвір'я за доступними цінами.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Домохозяйке / Фото 17:33 Неділя 0 1 633 Скатертини: що треба знати про вибір для щоденного використання і святкового столу Кожна господиня пишається власною оселею й бажає, аби вона мала охайний та акуратний вигляд. Створити дійсно затишну атмосферу допомагає домашній текстиль. Якщо йдеться про кухню або обідню зону, то на столі повинна бути гарна скатертина. Купити її й Львові та по Україні можна в інтернет-магазині «Казковий Сон» за посиланням kazkoviyson.com.ua/skatertini/, де покупцям запропонують скатертини для щоденного використання, або на святковий стіл. Вашим гостям буде дуже приємно, якщо пригощаєте їх власними кулінарними шедеврами за святково прибраним столом.