» » » » Всі цікавинки у TA-DA: найбільший вибір пластикового посуду
16:09 Субота 0 1 664
16:09, Субота, 18 листопада 2023

Всі цікавинки у TA-DA: найбільший вибір пластикового посуду

Один із великих супермаркетів TA-DA і його інтернет-представництво пропонує різноманітний асортимент цікавої продукції на різні випадки життя. Тут можна знайти все за доступними цінами. Цікаві акції, знижки та бонусні пропозиції не залишать байдужими. Товар постійно оновлюється, з’являються нові цікаві продукти, залишається лише вибирати та купувати найкраще у популярній мережі.

Різноманіття пластикового посуду

 

Каталог мережі постійно оновлюється та наповнюється новими елементами. Пластиковий посуд https://ta-da.ua/products/category/108491 користується великою популярністю, адже він багаторазовий та практичний у використанні, не потребує спеціальних засобів миття та завжди зберігає свій вигляд. Завдяки міцній основі пластикові елементи добре витримують вагу, не тріскаються. Додаткове покриття не лише додає блиск, але і зміцнює основний матеріал, захищаючи його від подряпин.

 

Пластиковий посуд

 

У каталозі можна знайти такі категорії:

 

  • Пластикові чарки. Келихи для шампанського є ідеальним варіантом для святкування на природі або у великій компанії. Ззовні вони виглядають як скляні, але відрізняються міцністю та можливістю багаторазового використання. Склянки із міцного матеріалу на 75 мл можуть бути із декором або без у залежності від вибору. Товсті стінки захищають навіть від гарячих напоїв, а сам матеріал є нешкідливим, виготовленим спеціально для харчових потреб.
  • Пластикові кухлі. Чашки зі зручними ручками різних відтінків та кольорів ідеально підійдуть під інтер’єр будь-якої кухні. В каталозі супермаркету можна знайти цікаві прозорі варіанти із кольоровими відтінками. Є варіанти кухлів на 1 л та 300 мл в залежності від потреб покупців.
  • Одним із найпопулярніших розділів є вибір пластикових стаканів, що відрізняються різноманіттям кольору та текстури. На сайті представлені цікаві варіанти із декором та стандартні кухлі різних кольорів, котрі можна купити у потрібній кількості. Ціна приємно дивує та відповідає добрій якості продукції. Зараз доступні напівпрозорі варіанти для коктейлів та склянки для холодних і гарячих напоїв. Стакан «Еталон» виготовлено із міцного харчового пластику, що добре витримує температурні перепади та може бути різних кольорів.
  • Глечики кольорові та прозорі різного об’єму і форми також можна знайти в каталозі на сайті. Цей варіант добре підходить для холодних напоїв, коктейлів чи смузі. Об’єм залежить від потреб, може бути від 1 до 1,7 л. Також у комплекті є кришки для графінів.
  • Набори пластикового посуду ідеально підходять для пікніка, подорожі чи ланчу. Вони складаються із тарілки, виделки, ложки та склянки. Розміри та кольори різні, можна вибрати декілька комплектів та отримати акційну ціну.

 

Пластиковий посуд - pручна доставка по супермаркетах в Україні

 

В інтернет-супермаркеті TA-DA є все необхідне для того, щоб не лише відпочити із друзями, але й отримати якісні комплекти посуду за доступною ціною та без переплат. Зареєстровані покупці отримують додаткові знижки та можуть брати участь у програмі лояльності.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Домохозяйке 12:23 Субота 0 1 122 Чем мыть тканевые ролеты? Рулонные шторы (тканевые ролеты) сейчас пользуются популярностью, потому как они выглядят стильно, современно и не требуют сложного ухода. Подобные изделия легко вливаются в любой интерьер. Они смотрятся изящно, но не привлекают к себе много внимания. Чтобы надолго сохранить их первоначальный вид, нужно правильно за ними ухаживать.