15:39 П’ятниця 0 1 508
15:39, П’ятниця, 3 червня 2022

Виробники вуликів в Україні

Будинком для бджіл є вулик. Вулик зберігає тепло, яке виділяють бджоли, оберігає від несприятливих погодних умов. Вулик має умови , їх дві — бути надійним будинком для бджіл та легким для роботи бджолярам. Виробництво вуликів — відповідальна робота, тому дуже важливо мати надійного виробника. Купити вулик в Україні можна, отримати професійну консультацію і допоможу — теж можна в компанії ПаркПлюс. Всі працівники мають теоретичний і практичний досвід у бджільництві, Вам допоможуть. Кожний клієнт — індивідуальний і дуже важливий для нас. Компанія ПаркПлюс має свій стиль і якість, чим і відрізняється від інших виробників.

Вулики, за способом розміщення гнізда діляться на вертикальний (багатокорпусні) та горизонтальний (лежаки). Компанія ПаркПлюс виготовляє такі вулики:

 

Бесфальцевый улей Дадан из термодерева (корпус 300 мм + крыша + дно), 10-рамочный — купить в интернет-магазине Парк Плюс: цена, отзывы, фото, характеристики
  • Вулик лежак на 24 рамки Дадан — мають зручний доступ роботи до всієї бджолиної родини. В такому вулику, можна утримувати 2 невеликі сім’ї.
  • Багатокорпусний вулик на 10 чи 12 рамок. Кожний покупець, для Парк Плюс дуже важливий, тому виробник багатокорпусних вуликів, має унікальний підхід до створення вулика.
  • Рогатий вулик Паливоди 8 рамок на 6 корпусів. Матеріал вулика — висушена деревина (сосна). Зручний вулик, для домашнього використання і промислового також. Рогатий вулик нижчій в ціні та невеликий розмірами. Взимку бджолам комфортно в цьому вулику.
  • Вулик з пінополіуретану — створений по новим технологіями. Такі вулики довговічні (до 30 років), вага мала дуже, екологічно чисті, міцні. Мають один дефект — ціна.
  • Вулик з пінополістиролу — для бджіл дуже тихий дім, взимку не холодно, а літом не жарко, від спеки не тріскаються.

 

Улей корпусный Дадан на 12 рамок (корпус 300 мм + крыша + дно) – купить в интернет-магазине Парк Плюс: цена, отзывы, фото, характеристики

Кожний бджоляр початківець та досвідчений пасічник, може зробити замовлення в компанії ПаркПлюс і отримати якісну, професійну консультацію. ПаркПлюс виготовляє якісний товар власного виробництва, завдяки сучасному столярному цеху. Маємо багато постійних клієнтів, прислухаємося до прохань замовників. Відправляємо товар по всій Україні Новою поштою та Укрпоштою, оплата на картку і при отриманні товару.

 

Компанія ПаркПлюс вже 4 роки представлена на ринку України. Ми виготовляємо вулики, рамки для них, усі комплектуючі. В нашому магазині Вам гарантовані кращий сервіс, гарантія, консультаційні послуги та багато іншого. Увесь асортимент товарів для бджолярів Ви можете побачити на нашому сайті.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мёд и пчеловодство 11:35 Четвер 0 809 Особенности пенополистирольных ульев Имея собственную пасеку, каждый пчеловод сталкивается с многочисленным выбором. Но изначально стоял самый ответственный выбор — ульев. Раньше для пчеловодов были доступны улья исключительно из дерева. Однако на сегодняшний день, выбор данной продукции кардинально увеличился. Специалисты разработали новейшие материалы, которые дают насекомым комфорт в разные времена года.