» » » » Квартира по фен шуй. Як вибрати?
13:29 П’ятниця 0 1 985
13:29, П’ятниця, 24 січня 2020
Жильё 1 985 0

Квартира по фен шуй. Як вибрати?

Вибір квартири по фен шуй – це слідування древнім китайським правилам, які визначають сприятливе місце розміщення будинку, напрямок вхідних дверей, форма будинку, його оточення, форма квартири і т.д.

Фен-шуй – це сили природи, і вони діють незалежно від віри в них. Тому проживання в квартирі з хорошим фен-шуй буде сприятливо впливати на людей, що проживають в ній.

 

Як же вибрати квартиру по фен шуй? Для цього можна самостійно, за інструкціями проаналізувати будинок і квартиру або звернутися за консультацією по будинку, яку пропонує консультант по фен шуй і ба цзи. У першому випадку Вам звичайно ж потрібно буде виділити час на прочитання матеріалів по давньому китайському вченню – фен шуй. Завдяки інтернету з цим не повинно бути проблем. Проблемою може бути відділення правильних знань по класичному фен шуй і його сучасних інтерпретацій.

 

У цій статті Ви можете ознайомитися з коротким планом по вибору квартири, який наданий консультантом по феншуй дому з сайту 24-FengShui.com

 

план вибору квартири по фен шуй

 

Головні пункти для вибору квартири по фен шуй

 

Основоположним в фен шуй, та й у всіх Східних практиках, є поняття про енергію Ци. Цією енергією наповнене все живе і не живе на Землі. Але енергія Ци может також бути позитивною (Шен Ци) і руйнівною (Ша Ци). Нам потрібна саме Шен Ци, яка приходить в квартиру. Тому в цій статті ми і спробуємо визначити параметри, за якими і потрібно робити вибір квартири.

 

Звертатися до знань фен шуй краще ще на етапі підбору квартири. А коли вже квартира обрана, то можна зробити тільки аналіз за тими ж пунктами. Але в цьому випадку, якщо є певна несприятливість по фен шуй, то щось змінити буде важко (залежить від ситуації).

 

1. Розташування та зовнішнє оточення будинку, в якому знаходиться квартира

 

Як по порядку виконання, так і за важливістю – це найважливіший етап для аналізу будинку по фен шуй, а також він дає найбільший ефект. Якщо в районі біля будинку мало хорошої енергії Ци або вона поганої якості, то навряд чи ситуація покращиться в майбутньому.

 

Людина, яка навіть не знає про фен шуй, може самостійно відчувати місця з хорошим і поганим оточенням. Якщо приємно бути в місці біля будинку, то з великою точністю можна говорити, що на будинок діє позитивна енергетика. Енергія Шен Ци "любить" знаходитися біля річок і водойм, місць з буйною рослинністю, біля плавних височин і ін. Можна сказати, що така місцевість "радує око". Також маркерами сприятливої ​​енергії можуть служити: парк, школа, стадіон, спокійна плавна дорога, яка проходить біля будинку і т.д. А приклад не сприятливого оточення будинку по фен шуй можуть бути:

  • занедбана водойма, болото;
  • заводи, промислова зона;
  • швидкісна дорога з інтенсивним рухом біля самого будинку або з постійними пробками;
  • кладовище, лікарня;
  • поліцейська дільниця, в'язниця;
  • об'єкти з "загрозливим" видом: гори з гострими краями, звалище, будівля, яка руйнується, труба котельні та ін.

 

До першого пункту квартири по фен шуй також слід віднести оточення будинку. Ідеальне розташування будинку можна описати як: позаду будинку потрібне якесь підвищення для "захисту" (пагорб, гора, ліс, інший будинок і т.д.), з боків будинок потребує також в захисті, але ці височини вже повинні бути менші по висоті, а перед лицьовою частиною будинку, де розташовані вхідні двері, потрібно передбачити вільне місце, яке більше висоти будівлі.

 

Також при виборі квартири по фен шуй потрібно ще враховувати розташування будинку щодо річки, доріг, перехресть, мостів і т.д.

 

2. Вплив напрямку вхідних дверей

 

Це другий за важливістю пункт аналізу при виборі квартири по фен шуй. По ньому визначається співвідношення сприятливих і не сприятливих років, а також вплив енергії року на мешканців будинку.

 

Для аналізу квартири за цим параметром спочатку потрібно визначити компасний напрямок входу в під'їзд (це робиться за допомогою онлайн карт або компаса, а також можна перевірити двома методами. На сторінці https://24-fengshui.com/vhodnaya-dver-po-fen-shuy-vhod-v-dom_lru-p9-i4.html Ви можете самостійно визначити напрямок вхідних дверей по фен шуй. Після вимірювань ми будемо знати в який з 24-х секторів потрапляє вхід в будинок (це буде сектор в 15 градусів – 360 градусів ділимо на 24 сектори і виходить 15). Цьому входу буде відповідати один з 24 ієрогліфів на китайському компасі Лопань. Далі потрібно визначити вплив ієрогліфа року на ієрогліф напрямку вхідних дверей. Якщо взаємодія сприятлива, то поточний рік принесе удачу тим, хто проживає в цьому будинку.

 

Чим буде відрізнятися сприятливий і несприятливий вхід в квартиру по фен шуй?

 

Сприятливий напрямок входу в році. В цьому випадку можна стверджувати:

  • рік пройде добре і буде менше неприємностей або вони вирішаться з меншими втратами;
  • сприятливо для різних починань, важливих справ;
  • можна розраховувати на поліпшення в фінансах і зменшення витрат;
  • принесе удачу в різних сферах життя;
  • можна очікувати допомоги від інших людей;
  • якщо є проблеми зі здоров'ям, то є шанс його поліпшити і ін.

 

Правда варто відзначити, що в китайській метафізиці хороший фен шуй місця проживання або роботи для людини йде на другому місці. Перший і найважливіший вплив робить карта долі Ба цзи людини. Вона визначає задатки і потенціал, життєвий шлях, 10-річні періоди удачі. А фен шуй вже йде як додатковий інструмент поліпшення своєї долі і удачі.
Ви можете замовити безкоштовну консультацію по карті долі Ба цзи на сайті 24-FengShui.com

 

Несприятливий напрямок входу в році. Це протилежне тому, що написано вище. Такий рік з великою ймовірністю принесе проблеми, можуть бути серйозні поломки, непередбачені витрати, труднощі в справах і бізнесі, збитки для бізнесу, важко очікувати допомоги ззовні, можуть виникнути проблеми зі здоров'ям і ін.

 

3. Форми будинку і квартири по фен шуй. Розташування кімнат. Варто віддавати перевагу будинкам і квартирам з правильною формою – квадрат, прямокутник. Слідкуйте щоб в квартирі вхідні двері не були навпроти дверей до ванної або туалету.

 

Якщо виконуються ці три основні пункти правил для квартири по фен шуй, то можна спокійно вибирати дану квартиру для проживання.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Жильё 12:03 Вівторок 0 743 65 сімей ветеранів війни з Полтавщини отримають кошти для придбання житла Для компенсації на придбання житла 65 сім’ям ветеранів війни спрямують понад 126 мільйонів гривень державної субвенції. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.