» » » » Сучасні сходи на металевому каркасі — особливості дизайну
21:27 Понеділок 0 1 227
21:27, Понеділок, 12 грудня 2022

Сучасні сходи на металевому каркасі — особливості дизайну

Кожного власника двоповерхового помешкання безумовно цікавить сучасний дизайн сходів, адже хочеться, щоб вони були не лише зручними, але й стильними. В Україні є великий вибір компаній, які можуть запропонувати досить широкий вибір моделей. Сходи на сталевому каркасі фірми «Територія Сходів» спочатку проєктуються в 3D-форматі для кожного замовника індивідуально, виготовляються, а потім монтуються. Тож що рекомендують сучасні дизайнери?

Сучасний дизайн сходів

 

Загалом сходи — це більше, ніж просто форма або функція, як заведено. Сучасні моделі більше схожі на твори мистецтва, якими можна користуватися щодня, які не просто переносять вас з поверху на поверх. Вони є центральною точкою архітектури, яка об’єднує дім, використовуючи переважно нетрадиційні методи та матеріали. І вони, безсумнівно, є центральною частиною дому.

 

Сучасні сходи на металевому каркасі

 

Як правило, стандартів щодо сучасних об’єктів небагато, тут дуже багато простору для творчості. Дерев’яні сходи з дерев’яними сходинками та білими проступками, як у більшості традиційних будинків, не дуже поширені в сучасному приміщенні, тому завжди більш звичне дерево поєднується з матеріалами з іншою фактурою, кольором та блиском.

 

Загалом сучасний дизайн — це прості геометричні форми та приглушені нейтральні колірні палітри. Дуже актуально використання великої кількості природних матеріалів, таких як дерево, цегла, камінь і метал, і нічого надто декоративного. Це має бути просто та складно водночас — адже завжди за найпростішим ззовні виглядом стоїть найбільше роботи з обробки та підлаштування для того, щоб воно виглядало найбільш природнім.

 

Варіанти сучасної архітектури сходів на металевому каркасі

 

Сучасні сходи на металевому каркасі

 

Обираючи певний вид дизайну, завжди слід пам'ятати, що у будь-якому випадку найбільшим пріоритетом є безпека. Та навіть безпечних варіантів досить для того, щоб обрати свій власний, найкомфортніший:

 

  • у традиційних сходових конструкціях часто зустрічаються дерев’яні веретена, а сучасніші опції це метал, дріт або скло. Дерево також використовується, але у більш креативний спосіб, і якщо є дерев’яні веретена, то вони будуть простої форми, як-от круглі чи квадратні — це буде виглядати досить стильно на металевій основі;
  • у сучасному дизайні дуже часто використовують відкритий метал як для шпинделів, так і для каркаса сходів. Тим більше, що зараз рамки бувають різних стилів і дизайнів, можна як придбати вже готову модель за каталогом, так і розробити власний дизайн разом зі спеціалістом;
  • у будинках металеві балясини часто роблять дуже тонкими, вони можуть йти паралельно поручням, а не вгору і вниз. Такий варіант може стати родзинкою мінімалістичного дизайну;
  • дріт часто використовується замість металевих шпинделів — його особливістю є те, що він може працювати як горизонтально, так і вертикально;
  • найбільш екологічний варіант — використання міцного скла замість балясин:
  • деякі сучасні дизайнери активно використовують різні матеріали для створення контрасту.

 

Загальна риса сучасних сходів на металевому каркасі — особливості дизайну, які дозволяють бачити прямо крізь сходинки, додаючи повітря у простір та не перевантажуючи його. Гвинтові, вигнуті та навіть плаваючі конструкції є ще одним популярним елементом сучасного дизайну сходів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Интерьер и дизайн / Фото 16:08 П’ятниця 0 1 940 Як застосовувати ковані елементи у дизайні будинку та садиби Використання кування в дизайні — це стильно та елегантно. Ковані елементи додають вишуканості та унікальності Вашому проєкту. Цей тип обробки металу дозволяє створювати красиві, оригінальні та елегантні елементи дизайну, які стануть центром уваги, створять враження витонченості та вишуканості. Крім того, ковалі створюють ковані елементи https://artdeco.ua/kovani-elementi у широкому діапазоні стилів — від класичних до сучасних. Зараз можна придбати такі деталі, як декоративні вставки, кріплення, завитки, кришки та заглушки для стовпчиків, меблеві ніжки, прикраси у вигляді листя або квітів, накладки, орнаменти тощо.