» » » » Декоративна штукатурка: стінне оздоблення з унікальним характером
14:08 Понеділок 0 686
14:08, Понеділок, 29 квітня 2024

Декоративна штукатурка: стінне оздоблення з унікальним характером

Цей вид покриття може слугувати передчистовим або фінішним шаром. Недарма декоративна штукатурка в Україні, як і в інших країнах світу, стає все більш популярною. Особливо якщо для її створення придбати якісну штукатурну суміш.

Як вибрати й де купити декоративну штукатурку?

 

При грамотному виборі та правильному нанесенні така штукатурка формує ефектний шар, який не поступається будь-яким іншим видам фінішного покриття. Сьогодні декоративна штукатурка в Києві та інших містах України використовується для тотального стінового покриття або для оздоблення ділянок будівельних конструкцій, які виконують функції композиційного центру.

 

Декоративна штукатурка

 

Що собою являє декоративна штукатурка?

 

Це оздоблювальний матеріал, який не застосовується для вирівнювання стін і закладення тріщин, що характерно для чорнового покриття. Тому поверхня перед нанесенням декоративної штукатурки має бути повністю підготовлена і проґрунтована. Але зате нанесення такої шпаклівки дасть можливість створити унікальний дизайн із неповторними текстурами. Також цей матеріал підсилює міцність основи й допомагає приховати незначні дефекти. У зазначеному вище інтернет-магазині декоративну штукатурку замовити можна інтер'єрну, фасадну, шовкову і мозаїчну. За способом нанесення і одержуваного ефекту найбільш популярними вважаються такі види штукатурки, як:

 

  • мінеральна або короїд;
  • фактурна штукатурка;
  • венеціанська шпаклівка.

 

Що входить до декоративної штукатурки?

 

Переважно ці матеріали формуються з цементу, піску, вапна в різних пропорціях. До них додаються спеціальні наповнювачі. Ці розчини розрізняють за рівнем в'язкості, текстурою, типом основи. Залежно від складу розрізняють декоративну штукатурку:

 

  • Акрилову. Переважно вона продається у вигляді готового розчину. До його складу входять різні фракції мінеральних наповнювачів, а також акрилові смоли, що виконують функції сполучної речовини. Така штукатурка швидко сохне, довго тримається, не руйнується від високої вологості, наприклад, у ванній кімнаті. Але вона погано витримує сонячний ультрафіолет.
  • Мінеральну. До складу такого розчину входить, крім основних компонентів, крихта з певного виду мінералу. Цей варіант декоративної штукатурки вважається найдоступнішим за ціною. Продається він у вигляді порошку, що вимагає розведення водою до робочого стану. Також ця штукатурка вирізняється екологічністю, вологостійкістю і витривалістю щодо низьких температур.
  • Силіконову та силікатну. У першому випадку пропонується еластична суміш для універсального застосування, яка підходить для будь-яких типів основи. Така шпаклівка пропонується в готовому вигляді і не потребує розведення. Силікатна штукатурка виготовляється з рідкого калійного скла. Її рекомендується використовувати для фасадних робіт. Адже вона не пропускає вологу, є міцною і вогнестійкою.

 

Купити декоративну штукатурку

 

Пропонуємо якісні декоративні штукатурки замовити онлайн з доставкою по Україні на сайті інтернет-магазину компанії Околоремонта. Тільки будьте готові до того, що цей матеріал надихає на творчі подвиги.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:22 Понеділок 0 1 146 Malina Design Studio – правильне рішення при виборі шпалер Шпалери для стін – швидкий спосіб змінити інтер'єр у кімнаті. Malina Design Studio – це салон шпалер https://www.malinadesign.studio/ у місті Києві, де можна придбати елітні оздоблювальні матеріали відомих світових брендів по приємним цінам. В каталозі компанії зібрані шпалери, виконані у різних варіантах: паперовому, вініловому, флізеліновому та текстильному. На усі матеріали наноситься оригінальний малюнок з покриттям золотим або срібним блиском. На сайті студії є каталог з фотографіями зразків та іншими параметрами шпалер.
    Интерьер 14:00 Вівторок 0 984 Ковролин трава: Удобство и комфорт для Вашего дома Шагая по свежей траве в приятный летний день, мы ощущаем прилив энергии и комфорта. Теперь Вы можете привнести эту естественную атмосферу в свой дом с помощью ковролина трава. Этот инновационный материал обладает уникальными свойствами, которые сделают Вашу жизнь более комфортной и уютной. В этой статье мы рассмотрим преимущества ковролина травы и почему его стоит выбрать для Вашего участка.