» » » » 4G Wi-Fi роутер: що це таке та які переваги перед модемом?
15:43 Понеділок 0 1 670
15:43, Понеділок, 26 вересня 2022

4G Wi-Fi роутер: що це таке та які переваги перед модемом?

Сьогодні заходити в інтернет можна з мобільних пристроїв, котрі обладнано 3/4G-модулями. Це насамперед смартфони та планшети, смарт-годинники. А як отримати доступ до глобальної мережі будь-де, наприклад, з ноутбука? Є декілька варіантів. Можна підключитися до загальної мережі вай-фай, якщо вона, звісно, є. Придбати мобільний модем. Але найкращий вибір на сьогодні — купити 4g wi-fi роутер, що забезпечує безперебійний доступ до мережі відразу декільком пристроям у радіусі 10-20 метрів. Працює такий роутер від SIM-карти будь-якого українського оператора, й роздає інтернет. Для збільшення радіуса покриття додатково можна придбати антени для 4G роутерів в інтернет-магазині «MODEM».

Як працює 4G Wi-Fi роутер: на що дивитися під час вибору

 

Завдяки можливості роздавати інтернет навіть звичайний смартфон можна використовувати у якості вай-фай роутера. Але зона покриття буде занадто малою. До того ж у певних тарифних планах оператор блокує функцію розподілу мережі. Таким чином, обирайте такий тариф, що гарантує найбільші обсяги гігабайтів з можливістю роздачі.

 

Купити 3g/4g роутер для мобільного інтернету

Обираючи ж безпосередньо роутер, звертайте увагу на наступні фактори:

 

  • призначення — стаціонарний, мобільний, для автівки;
  • радіус дії — його збільшують антени для підсилення сигналу;
  • швидкість з'єднання — до 1.2 Гб/сек, але навряд чи вона буде перевищувати швидкість, що її надає мобільний оператор;
  • кількість підтримуваних карт — одна чи декілька;
  • скільки пристроїв може доєднатися до мережі через цей роутер.

 

Стаціонарні роутери зручно використовувати там, де немає дротового інтернету. Мобільні можна носити із собою будь-де. Автомобільні використовуються в легкових авто або пасажирському транспорті.

 

Пристрій може мати й додатковий функціонал, наприклад внутрішню карту пам'яті, LCD чи LED дисплей, на якому з'являється інформація про рівень заряду, кількість під'єднаних пристроїв, силу сигналу мобільної мережі, кількість використаних Гб. До автомобільних роутерів в комплекті може йти антена для підсилення якості сигналу від мобільного оператора.

 

4G Wi-Fi роутери із сім-картою за найкращою ціною

 

Скільки коштує мобільний Wi-Fi роутер 4G

 

Вартість залежить від характеристик та виробника. Найдешевші моделі можна придбати за ціною півтори-дві тисячі гривень. Їхньої потужності цілком вистачить на підключення декількох смартфонів, планшетів чи ноутбуків. Швидкість передачі буде не найвища. Дорожчі моделі 4G Wi-Fi роутерів, що можна купити в інтернет-магазині «MODEM», потішать покупців своїми можливостями:

 

  • велика площа покриття;
  • підтримка одночасного під'єднання 15 пристроїв;
  • працюють у всіх діапазонах передачі даних;
  • внутрішня батарея великої ємності для тривалої автономної роботи.

 

Консультанти магазину за посиланням вище завжди готові допомогти відвідувачам з пошуками найкращих моделей за доступними цінами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Интернет и хостинг 13:48 Середа 0 1 068 «НАШНЕТ» — интернет в Киеве для бизнеса Магазинам бытовой техники, мебели, товаров для детей, спорта и многим другим бизнесам нужен беспрерывный интернет-трафик со стабильной скоростью. Если Вы только начинаете свою деятельность или хотите сменить провайдера, возникает вопрос: к кому обратиться, чтобы подключить интернет в Киеве? Безусловно, потребности в скорости могут различаться в зависимости от штата компании и задач, которые нужно решать. Например, в полиграфии регулярно присутствует необходимость быстро загружать и скачивать файлы больших размеров. Соответственно, для продуктивной деятельности потребуется высокоскоростной интернет. Если же основная задача — обработка входящих заказов и общение с клиентами через мессенджеры и электронную почту, то вполне может хватить и средней скорости. Главное, чтобы доступ к интернету был постоянным, а провайдер обеспечивал заявленную скорость.