» » » » Fabiano Steel пропонує: найнеобхідніше обладнання для кухні
15:14 Четвер 0 1 554
15:14, Четвер, 30 березня 2023

Fabiano Steel пропонує: найнеобхідніше обладнання для кухні

Fabiano Steel є вітчизняною торговельною маркою, яка представляє на міжнародний ринок кухонні витяжки, мийки, змішувачі, а також побутову техніку. Купувати кухонні прилади та обладнання українського виробника має низку переваг. Зокрема, підтримка внутрішнього виробництва розвиває місцеву економіку. Купуючи вітчизняну продукцію в інтернет-магазині Fabiano.kiev.ua, Ви можете бути впевнені, що вона відповідає національним вимогам та стандартам.

Що можна придбати з асортименту Fabiano Steel

 

Придбати кухонну техніку Фабіано в офіційному магазині

 

Компанія випускає широкий модельний ряд різноманітних кухонних приладів, обладнання та аксесуарів. Серед різноманіття товарів українські покупці можуть обрати:

 

  • Мийки для кухні. Представлені гранітними та нержавіючими моделями. Придбати кухонні мийки Fabiano можна у таких варіантах, як «2 в 1» або «3 в 1», кругла, кутова, на стільницю тощо. Виробник передбачив сучасні кольори. Крім традиційних білого, чорного та металіку, пропоновані відтінки «бетон», «мідь», «титаніум», кремовий тощо.
  • Витяжки. Саме з випуску витяжок почалася кар’єра компанії на міжнародному ринку. У каталозі представлено різноманітні різновиди витяжок – купольні, острівні, телескопічні, Т-подібні, похилі тощо. Рівень шумності становить від 52 до 65 дБ, що є цілком прийнятною гучністю. Дизайн та управління дуже сучасні, тому витяжку Fabiano Steel можна підібрати до будь-якої кухні.
  • Змішувачі. Виготовлений у надсучасному або ретро-стилі – будь-який змішувач для кухні Fabiano відмінно справляється зі своїм завданням. Моделі виконані з латуні, нержавіючою сталі та граніту. Деякі з них мають висувний шланг, що полегшує щоденні турботи. Можна обрати комбінований або одно важільний змішувач.
  • Побутова техніка. Тим, хто надає перевагу якісному та недорогому товару, буде цікаво подивитися асортимент Fabiano у цій категорії. Можна придбати для своєї кухні варильні поверхні, мікрохвильові печі, духові шафи, посудомийки, холодильники та морозильні камери. В асортименті є також пральні та сушильні машини.
  • Аксесуари. Товари, що полегшують повсякденні турботи по кухні, також можна обрати в каталозі офіційного інтернет-магазину. Це металеві кошики з решітки, у яких зручно мити овочі та сушити посуд, дозатори для рідкого мила, коландери, підставки під турку, рол-мати, ручки для варильних поверхонь тощо. Також тут можна придбати каструлі та пательні.

 

інтернет-магазин Fabiano в Україні

 

Уся продукція української компанії Fabiano виробляється на потужностях у Туреччині.

 

Купуючи продукцію вітчизняного бренду, Ви маєте можливість підтримати українського розробника. Крім того, українські товари мають більш доступну ціну порівняно з імпортними аналогами, що дає можливість економити гроші. Усе це робить вітчизняний бренд привабливим вибором для тих, хто шукає якісні та доступні товари.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Техника для кухни / Фото 19:17 Понеділок 0 1 400 Техника и аксессуары для кухни Franke в Украине Franke – это швейцарская компания, специализирующаяся на производстве кухонных моек, смесителей, измельчителей, а также техники для кухни. Компания была основана в 1911 году. Уже более ста лет она занимается разработкой и производством продукции для комфорта и технологичности на кухне.