» » » » Професійне кухонне обладнання від вітчизняного виробника Orest
15:35 Середа 0 1 479
15:35, Середа, 15 березня 2023

Професійне кухонне обладнання від вітчизняного виробника Orest

Торгова марка Orest є відомим національним виробником професійного обладнання для закладів громадського харчування в Україні. Марка була заснована в 1993 році і відтоді успішно працює на профільному ринку.

Асортимент продукції

 

Професійне обладнання для ресторанів, кафе, барів - Orest

 

Orest пропонує широкий асортимент обладнання для ресторанів, кафе, барів та інших закладів громадського харчування. В асортименті можна знайти професійні кухонні плити та витяжки, мийки посуду, духовки, фритюрниці, шафи для зберігання продуктів, холодильні камери, столи та інше обладнання для готування та сервірування страв. Загалом продукцію представлено у таких категоріях:

 

  • теплове обладнання;
  • холодильне обладнання;
  • нейтральне обладнання;
  • робоче місце бармена;
  • лінії роздачі;
  • обладнання для фаст-фуду.

 

Отже, будь-який заклад громадського харчування в Україні може обрати для себе обладнання від вітчизняного виробника.

 

Переваги придбання продукції від Orest

 

Професійне кухонне обладнання від вітчизняного виробника Orest

 

У каталозі Orest є все потрібне оснащення, крім механічного, що дозволяє повністю обладнати кухню закладу громадського харчування – від шикарного ресторану до невеличкого фаст-фуду.

 

Головні переваги:

 

  • Торгова марка Orest є національним виробником, тому її вироби виготовляються з урахуванням специфіки українського ринку та вимог споживачів.
  • Компанія пропонує гарантію на свої вироби, що дає покупцям додаткову впевненість у якості та надійності продукції.
  • Orest – найкращий вітчизняний виробник професійних електричних плит. Ним була розроблена технологія зниження енергоспоживання на 30%, що задіяна в деяких моделях.
  • Усе холодильне обладнання виробляється з європейських деталей, а холодильні агрегати постачає Tecumseh – популярний французький виробник.
  • Компанія також пропонує своїм клієнтам послуги з проєктування кухонь і ресторанів, а також надає післяпродажне обслуговування і ремонт обладнання.

 

Orest — український виробник обладнання для кухонь

 

Виробник не намагається здешевити свій продукт шляхом використання менш якісної сировини. Нейтральне та барне обладнання виробляється з висококласної нержавіючої сталі харчового призначення. Її компанія закуповує у європейських виробників.

 

Придбати обладнання від компанії Orest – означає забезпечити роботі працівників кухні високу продуктивність, безпечність та відповідність стандартам. Все це підвищує якість страв, а отже, сприяє збільшенню потоку гостей до ресторану чи кафе.

 

Компанія Orest здобула популярність і довіру серед клієнтів завдяки високій якості продукції, надійності та ефективності в роботі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Кухонная утварь 14:57 Вівторок 0 1 019 Сервировка посуды: вопросы, которые нужно задать Выбор кухонной утвари — один из наиболее важных процессов в жизни хозяйки. Хочется, чтобы всё смотрелось идеально и эстетически привлекательно. Также, не стоит забывать и о качестве, сервизы должны быть изготовлены из прочных материалов, не иметь на поверхности сколов и производственного брака.