» » » » Репетитори англійської мови: як знайти досвідченого викладача для підготовки до ЗНО
11:15 Середа 0 1 870
11:15, Середа, 8 лютого 2023
Знания 1 870 0

Репетитори англійської мови: як знайти досвідченого викладача для підготовки до ЗНО

Про важливість володіння англійською мовою можна довго розповідати. Вона потрібна у всіх сферах життя. Навіть якщо не збираєтесь іммігрувати до США чи Канади, англійську повинні знати, приміром, працівники IT, адже постійно доводиться мати контакти з замовниками з інших країн. Незалежно від того, звідки Ваш замовник, – Індія, Іспанія чи Німеччина – завжди матимете змогу порозумітися, знаючи англійську хоча б на початковому рівні. А покращити знання допоможе репетитор англійської, знайти якого для занять онлайн можна на сайті Асоціації репетиторів України. Тут виставлено анкети викладачів і з інших дисциплін: математика, геометрія, фізика, українська чи польська мови тощо.

За якими критеріями обирають репетитора для занять в онлайн-режимі

 

Завдяки комп’ютерним та інтернет-технологіям сьогодні немає потреби шукати викладача саме з Вашого міста. Дуже зручно займатися з професіоналом через «Скайп» чи інші сервіси для віддаленого спілкування в режимі відеозв’язку. Зазначимо, що на сайті Асоціації репетиторів можна знайти викладача, який надає перевагу й традиційним методам спілкування, тобто офлайн. У такому разі доведеться домовлятися про місце проведення уроків та точні години.

 

Репетитори англійської мови: індивідуальні заняття з викладачем

Ключові фактори, на котрі звертають увагу, коли шукають репетитора:

 

  • досвід викладання того чи іншого предмету;
  • вартість академічної години – наразі мінімальна ціна одного заняття тривалістю 45-60 хвилин складає від 200 гривень;
  • відгуки інших учнів та їхніх батьків;
  • мова спілкування – зазвичай українська, але деякі учні шукають вчителів, що проводять заняття англійською, чи мовами національних меншин.

 

Треба наголосити увагу й на тому, що коли треба підготуватися до ЗНО англійська мова онлайн є доволі популярною дисципліною, тому вартість одного заняття зростає й сягає 300-400 гривень. На сайті за посиланням зацікавлені батьки та учні знайдуть повну інформацію про викладача: відео, фото дипломів, коротке резюме, відгуки. Усе це допоможе знайти найкращого репетитора для Вашої дитини.

 

Як відбуваються заняття з репетитором онлайн

 

Вони нагадують звичайні уроки з тією лише різницею, що спілкування відбувається через ноутбук або ПК. Можна використовувати також планшети та навіть смартфони з великим дисплеєм. Спочатку вчитель з’ясовує мету занять та рівень підготовки. Після цього складається індивідуальна програма. Таким чином зможете підготуватися до ЗНО з англійської чи інших предметів.

 

Репетитори для підготовки до ЗНО з англійської мови

 

Нерідко послуги викладачів замовляють й дорослі люди для підвищення власних знань, якщо іноземна мова потрібна для роботи або виїзду за кордон. Після кожного уроку вчитель дає домашні завдання. Старанно виконуючи їх, швидко побачите позитивні результати.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Знания 15:14 Субота 0 918 Як зробити математику своїм улюбленим предметом у школі? Математика — це наука, котра є основою для розвитку розумових здібностей, аналітичного та логічного мислення. Саме вона допомагає вчитися розв'язувати складні задачі, досліджувати різноманітні проблеми. Ці навички знадобляться школярикам не тільки під час навчання, але і в реальному житті. Вивчення математики також допомагає краще опановувати інші наукові дисципліни — фізику, хімію, економіку, комп'ютерні галузі.