» » » » Знання без меж разом із якісною навчальною літературою
16:53 Четвер 0 1 967
16:53, Четвер, 5 жовтня 2023

Знання без меж разом із якісною навчальною літературою

Організація навчального процесу, змістовне викладення матеріалу та підготовка до уроків неможливі без спеціальної літератури. В інтернет-магазині навчально-методичної літератури morebooks.com.ua є корисні видання та сучасні авторські методики, що допоможуть зробити пізнавальний процес цікавим та захопливим. Навіть досвідчені педагоги звертаються до методичної літератури для проведення змістовних та оригінальних занять. Навчальні зошити, атласи й енциклопедії, книги для вчителів і учнів з ілюстраціями та схемами допоможуть засвоїти більше корисної та потрібної інформації.

Головні категорії

 

На сайті є навчальні робочі зошити та матеріали для контролю знань. Завдання допоможуть перевірити засвоєний учнями матеріал та повторити основні відомості. У розділі збірників екзаменаційних завдань є видання із довідковим теоретичним матеріалом та тренувальними тематичними тестами, що будуть потрібними у ЗНО та ДПА. Збірники завдань стануть у нагоді вчителям, адже тут є тематичні збірники та додатки до підручників із творчими самостійними завданнями.

 

Для покращеного вивчення мов та засвоєння нових слів на сайті є словники та розмовники популярних видань у зручному форматі. Цей розділ буде корисним тим, хто хоче вивчити іноземну мову або збирається у подорож. Окрім цього, в категоріях навчальної літератури розміщені:

 

Навчальна література
  • Підручники та хрестоматії. Можуть використовуватись у навчальному процесі як школярами, так і педагогами. Матеріал викладено на якісному папері та з ілюстраціями для кращого засвоєння прочитаного. Підручники затверджені МОЗ та відповідають чинній програмі. Хрестоматійні видання є універсальними та тематичними в залежності від запитів учнів.
  • Довідники та посібники. Книги містять у собі різні типи тестових завдань та теоретичні відомості. Є візуалізований матеріал для детального вивчення й опрацювання теми.
  • Методична література. Багато корисних книг для вчителів та матеріалів для НУШ. Категорія постійно поповнюється новими виданнями.
  • Атласи та карти. Додатковий матеріал для деталізованого вивчення географії та історії.
  • Цікаві канікули. У розділі зібрані цікаві ілюстровані книги та матеріали із завданнями на повторення вивченого. Є багато корисного матеріалу для молодших школяриків.

 

На сайті інтернет-магазину можна знайти все для навчання та поглиблення знань. Матеріали підходять під оновлену шкільну програму та виконані на якісних матеріалах. Вони допоможуть не лише вчителям у підготовці до занять, але і дітям для засвоєння корисних знань навчального курсу.

 

Оформлення замовлення

 

Навчальна література — купити в інтернет-магазині Morebooks

Після вибору необхідної літератури, потрібно додати товари у кошик, далі вибрати варіант плати та спосіб доставки.

 

На сайті діють акційні пропозиції, є можливість безкоштовної доставки замовлень на суму від 1 000 гривень. Для додаткової консультації можна написати на пошту магазину, що знаходиться у контактній інформації.

 

Для доступу до акційних пропозицій, можливості долучитись до програми лояльності та отримувати приємні знижки потрібно зареєструватись на сайті та оформити замовлення через особистий кабінет.

 

Окрім книг, в інтернет-магазині доступні категорії творчості, декору, іграшок та символіки.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Знания 15:14 Субота 0 936 Як зробити математику своїм улюбленим предметом у школі? Математика — це наука, котра є основою для розвитку розумових здібностей, аналітичного та логічного мислення. Саме вона допомагає вчитися розв'язувати складні задачі, досліджувати різноманітні проблеми. Ці навички знадобляться школярикам не тільки під час навчання, але і в реальному житті. Вивчення математики також допомагає краще опановувати інші наукові дисципліни — фізику, хімію, економіку, комп'ютерні галузі.