» » » » В чому користь настільних ігор для дітей
11:46 Четвер 0 931
11:46, Четвер, 30 червня 2022

В чому користь настільних ігор для дітей

Настільні ігри з'явилися достатньо давно. В них можна грати дружньою компанією однолітків або ж в колі сім'ї. Сьогодні вони стали неймовірно популярні і можливо сміливо заявити, що вони витримують конкуренцію з комп'ютерними іграми. Адже з людиною набагато цікавіше грати ніж з машиною. Магазин настільних ігр на своєму сайті https://nastoli.com.ua/ пропонує велике різномаїття ігор для будь-якого віку, кількості учасників та тематику.

Яка користь від настільних ігор

 

Наше сьогодення практично постійно проходить на віртуальних просторах інтернету. Ми занурились в цей світ і перестали помічати, що навколо нас існує багато чого цікавого. Але іноді потрібно зупинятись, оглядатись і робити розрядку. Саме настільні ігри здатні відволікти нас і наших дітей від віртуального всесвіту. Крім того вони подарують безцінний час, який ви проводите разом із дитиною, будете спілкуватись, а також подарує багато позитивних емоцій і азарт.

 

Настільна гра – це перш за все маленька «школа життя». Тут дитина вчиться керувати фінансами, інвестувати, будувати стратегії і банкрутувати, але без реальної втрати коштів. Кожна з них допомагає прокачувати певні навички, підключать роботи певних ділянок мозку, навчить планувати на тривалий термін та приймати зважені рішення. І що саме важливе, що все це відбувається в процесі гри, не сидячи довгий час за підручниками вивчаючи теорію. До того ж настільні ігри допомагають:

 

  • Шукати і знаходити правильні рішення у будь-яких складних життєвих ситуаціях, а також вчитись достойно визнавати поразку. А це вміння в житті дитини обов'язково згодиться, оскільки в дорослому житті існує багато різних ситуацій.
  • Робота в команді – ще одна важлива умова для комфортного життя у суспільстві, яка допомагає налагоджувати стосунки з людьми.
  • Швидко приймати рішення – і що дуже важливо воно має бути правильне. Не завжди в житті можна швидко вирішити проблему, але бувають такі ситуації де немає часу на роздуми і рішення потрібно приймати негайно.
  • Утримувати увагу. Це важливий елемент для настільних ігор. Без концентрації уваги зникає справжня суть гри. А тому важливо сконцентруватись на головному, пильнувати найменші деталі і підтримувати таку тактику до завершення гри. Вона обов'язково допоможе виграти.

 

Дитячі настільні ігри можна сміливо віднести до сучасного справжнього феномену, оскільки про них не забули, а навпаки вони почали активно розвиватись і стали на один щабель з комп'ютерними іграми, оскільки творча сторона та дизайнерський підхід створили справжнє диво. Крім того сучасні ігри дають змогу об'єднати учасників різних вікових категорій. Отже підводимо резюме – ігри необхідні не лише для того, щоб розважатись та весело проводити час, але й для спілкування, отримання нових знань, а також, щоб навчитись краще розуміти один одного.

 

Магазин настільних ігор NaStoli пропонує різні тематичні настільні ігри для дітей та дорослих. Тут можна підібрати гру на будь-який смак, отримати кваліфіковану консультацію та пораду щодо вибору гри, якщо існують певні вагання або відсутнє чітке уявлення про те, що хочеться придбати. Електронний каталог постійно поповнюється новинками. Щоб зробити замовлення необхідно залишити заявку на сайті магазину, відправка товару здійснюється у той же день. Компанія пропонує зручні способи оплати: при отриманні, на карту банка, LiqPay, на розрахунковий рахунок за банківськими реквізитами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Досуг и развлечения / Видео / Фото 10:35 П’ятниця 0 1 286 У парку культури та відпочинку «Придніпровський» реставрують дитячий майданчик Одне з найбільш улюблених місць відпочинку кременчуцької малечі — дитячий ігровий майданчик, розташований поряд з атракціонами, експлуатувався багато років. За цей час деякі його конструкції зносилися, дерев’яні частини мали внутрішні пошкодження, а металеві вкрилися іржею, тому були небезпечні для експлуатації.