» » » » Чому канапе – найкраще частування для фуршету
19:02 Понеділок 0 1 642
19:02, Понеділок, 20 березня 2023

Чому канапе – найкраще частування для фуршету

Готуючись до фуршету та продумуючи меню, не можна обійти увагою таку чудову закуску, як канапе. Це маленькі бутербродики, що можуть містити будь-які інгредієнти, а в основі лежить обсмажений на вершковому маслі або на сухій пательні хліб. Продукти ріжуть на кубики чи інші форми приблизно однакового розміру та складають один на одного. Якщо є ризик, що канапе не буде триматися, його скріпляють шпажкою.

Які канапе можна приготувати для фуршету

 

У залежності від того, яку тематику має захід, які алкогольні напої планується подавати, канапе можуть бути:

 

  • м’ясними;
  • з рибою та морепродуктами;
  • овочеві;
  • сирні;
  • фруктові (солодкі).

 

В якості прикраси використовується зелень, наприклад, петрушка, оливки, ягоди, зварені вкруту яйця. Для основи підходить будь-який хліб на Ваш смак, булочки, тости, крекери.

 

Замовити канапе закуски на фуршет Київ

 

Щоб не витрачати час на самостійне приготування закусок або замовлення у закладі громадського харчування, краще звернутися до компанії «Царський кейтеринг», що професійно займається забезпеченням заходів гарно оформленими та смачними стравами. У меню компанії є готові різноманітні пропозиції на різний смак. Замовити канапе закуски на фуршет нескладно, достатньо лише зробити покупку через сайт або зателефонувати, і смачне доповнення для столу буде доставлено в боксах акуратно і вчасно.

 

З чим поєднується страва

 

Канапе – невеликі бутербродики, тож на столі вони займають мало місця. Окрім інших закусок, які можна подати на фуршет (фаршировані яйця, сирні кульки, салати у тарталетках), гарну компанію канапе складуть різноманітні фрукти. Яблука, груші, мандарини, банани слід розкласти у гарні вази та поставити посеред столу.

 

Канапе закуски на фуршет

 

Що стосується напоїв, добре поєднується з канапе коктейль Мартіні, який роблять з джину та сухого вермуту. Ще один варіант – ігристі вина. Не слід забувати і про гостей, що не вживають алкоголь. Для них треба приготувати соки, компоти, лимонад, холодний чай, безалкогольний мохіто тощо.

 

Солодкі канапе можна подати не лише для основного столу, але і на десерт.

 

Як їсти канапе за етикетом

 

Оскільки фуршет передбачає, що гості не мають посадочних місць та вільно переміщуються залою, вимоги етикету до вживання канапе дуже прості. Ці маленькі бутербродики їдять руками. Відкушувати їх не прийнято – варто цілком відправляти до рота.

 

Замовити готові бокси з їжею Київ

 

Канапе – це найкраща страва для фуршетного столу. Різноманіття використовуваних інгредієнтів, надзвичайно красива подача, можливість обрати варіанти для вегетаріанців роблять міні-бутерброди необхідним доповненням для будь-якої святкової події.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Досуг и развлечения 10:11 Середа 0 940 Маленьких мешканців Кременчука запрошують на дитячу розважальну програму Молодіжний Парламент Кременчука спільно з партнерами розважатиме малюків на різноманітних локаціях: малювання аквагриму, дитяча анімація, малювання фігурок з гіпсу, локація дитячої бібліотеки та безкоштовні смаколики.