» » » » Секрети задоволення: як правильно обрати інтимні товари
12:40 Четвер 0 1 212
12:40, Четвер, 7 грудня 2023

Секрети задоволення: як правильно обрати інтимні товари

Секс-іграшки допомагають дослідити своє тіло та отримати більше насолоди від звичайного сексу. Це також можливість позбутись комплексів або табу під час інтимної близькості та повністю відкритись партнеру. Від покупки іграшки залежать відчуття та комфортність, акцентування уваги та результат. Часто покупці вперше не орієнтуються у всьому різноманітті та купують те, що може їм може не сподобатись або не дати бажаного ефекту. Тому варто прислухатись до основних порад сексологів, щоб правильно вибирати вібратори https://planeta-lubvi.com.ua/uk/intimnye-tovary/seks-igrushki/vibratory/ та супутні товари. Це допоможе уникнути помилок та отримати справжню насолоду від використання.

Різновиди секс-іграшок

 

Перед покупкою треба подумати, чи буде використовуватись стимулятор одним із партнерів, чи разом. Кожна жінка знає свої найчутливіші зони в сексі – це також підказка, для чого купувати вібратор. Також не слід забувати про лубриканти, які сприяють покращенню досвіду використання іграшок. Можна спробувати щось нове і наважитись на експеримент.

 

Купити вібратори в секс-шопі

 

Виділяють такі секс-іграшки для жінок:

 

  • Вагінальні. Використовуються для стимулювання цієї зони вібраціями різної інтенсивності чи пульсації. Можуть бути з гладкою поверхнею або ребристі, з нерівностями, збільшеною головкою. Спочатку користуватись вібратором може незручно, але через певний період виробляється своя методика та рухи, які потрібно робити, щоби отримати насолоду. Кролики також належать до стимуляторів для вагіни, вони допомагають відчути себе зсередини за допомогою різних режимів. Цей варіант підійде тим, хто хоче отримати задоволення самостійно, без партнера.
  • Анальні. Іграшки призначені для підготовки до проникнення у цій зоні. Вони добре розширюють та збільшують глибину проникнення. Є стандартні варіанти з різним кристалами або вібруючі в залежності від бажання пізнати себе. Вібруючі в поєднанні із впливом на ще одну зону можуть довести до оргазму. Але до цього потрібно підготуватись.
  • Кліторальні. Найпопулярнішими є «метелики», що стимулюють клітор. При цьому руки вільні і можна додатково пестити соски та включити у насолоду одразу два ерогенних місця. Вібратори на палець прості у використанні, до них легко звикнути. Достатньо одягнути іграшку на палець та включити і натискати на клітор. Можна використовувати під час сексу з партнером – це посилить відчуття ейфорії в парі. Вакуумні призводять до мультиоргазмів, але спеціалісти радять спочатку вибирати низькі за інтенсивністю режими.
  • Вібратори для сосків. Підійдуть для чутливих у цих місцях людей. Ідеальний варіант для прелюдії чи розігріву перед сексом.

 

Секс-іграшки

 

Є варіанти із дистанційним управлінням за допомогою смартфона чи пульта в залежності від типу. Такі іграшки ідеальні для пари, що часто знаходиться на відстані. Важливо при першому виборі не розгубитись, а чітко знати, де саме тіло потребує більше ласки.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Любовь и отношения 14:09 Четвер 1 2 037 Почему знакомиться в интернете проще, чем офлайн Развитие всемирной «электронной паутины» дало возможность миллионам, десятками и даже сотням миллионов людей из разных уголков мира общаться, знакомиться и находить людей, которые разделяют их мысли и переживания.