20:22 Четвер 0 455
20:22, Четвер, 4 липня 2024

Як отримати нові відчуття займаючись коханням?

Насичене сексуальне життя — це те, про що мріє багато пар. Особливо, якщо воно стало рутиною і ви шукаєте нові способи його урізноманітнити.

Ви думаєте, як зробити секс більш яскравим і пікантним? Вам у поміч прийдуть різноманітні сексуальні експерименти. Це допоможе:

 

  • урізноманітнити інтимне життя;
  • повернути пристрасть у ліжко.

 

Дізнаймося, як це зробити та отримати нові відчуття займаючись коханням.

 

Переходьте на сайт candorplace.com інтим-магазину «Candor Place». В каталозі зможете знайти багато для покращення сексуальних стосунків. Це можуть бути лубриканти, цікаві секс-іграшки або щось інше. Все, на що здатна ваша фантазія, ви можете знайти тут. Не відмовляйтеся від задоволення.

 

Експерименти в ліжку: про що варто знати?

 

Теоретично, можна робити все, на що здатна ваша фантазія. Проте існує важливе правило. Будь-які експерименти та секс-досліди мають бути за згодою. Наприклад, ви вирішили купити кілька іграшок у секс-шопі. Поцікавтеся у партнера, наскільки він готовий до цього. Чи хоче він використати способи додати гостроти в сексуальне життя:

 

  • дилдо;
  • вібраторів;
  • секс-гойдалок.

 

Ще до того, як приступати до «основної справи». Чи можна зробити інтимне життя в парі ідеальним? Для кожного є своя відповідь на це питання. Але найголовніше — спілкуватися з партнером на цю тему, а не залишати все на волю випадку.

 

Поради для отримання нових інтимних відчуттів

 

Поради для отримання нових інтимних відчуттів

 

Урізноманітнити сексуальне життя в парі можна, якщо змінити своє ставлення до неї. Наприклад, ви можете спробувати:

 

  1. Експерименти із пенісом під час сексу. Використання ерекційного кільця (з вібрацією або без — справа смаку.
  2. БДСМ-експерименти для дорослих. Вибір аксесуарів для ігор тут справді широкий. Хтось зупиняється на м'яких шкіряних наручниках, що дозволяють частково знерухомити партнера. А хтось підходить до вирішення питання комплексніше. Замовляє латексні костюми, секс-ліжка та інші пікантні аксесуари.
  3. Пози із Камасутри. Не хочете морочитися з покупкою аксесуарів для сексу? Тоді згадуйте які сексуальні експерименти ставили древні індійці. Саме вони є авторами знаменитого «трактату про кохання». Якщо в ліжку стало нудно, час освоїти пару нових поз.
  4. Аксесуари пристрасті. Людей з пуританськими поглядами на секс залишається дедалі менше – і це тішить. У сексі, як уже говорилося неодноразово, немає нічого забороненого. Тому можна настійно порадити відвідати секс-шоп. Адже це не тільки фалоімітатори всіх кольорів і розмірів, до яких і в наш час багато хто ставиться з упередженням. Секс-шоп — це безліч цікавих супутніх товарів.
  5. А як вам варіант любовної гри, в якій партнер, ведучи доріжку з поцілунків до вашого лона, акуратно починає відривати шматочки від тих їстівних трусиків. Які до того ж спокусливо пахнуть ваніллю або полуницею зі збитими вершками?
  6. Змінимо позу. Звичайно, порада досить банальна, але актуальності від того зовсім не втрачає - багато пар настільки звикли до поз, що набили вже оскому, що просто не уявляють себе в іншій позиції в момент сполучення. А даремно! Поз існує безліч. Знаєте, як найпростіше не лише перейти в нову позицію, а й вигадати оригінальну позу, яку до вашої пари, можливо, ніхто не застосовував? Але потрібно діяти поступово.
  7. Нові ролі. Головне — пам'ятати, що ролей дуже багато. Зовсім не обов'язково «грати» в лікаря та пацієнта, вчительку та учня. Подумайте: який образ збуджує вас? Індивідуальність — запорука того, що ви почуватиметеся максимально комфортно.

 

Такі нові ідеї для сексуальних експериментів допоможуть вам покращити сексуальне життя. Можливо, ви придумаєте щось і самі. Експериментуйте і обов’язково знайдете щось своє.

 

Коли не варто робити такі експерименти?

 

Як оновити інтимні ласки новими відчуттями

 

Тепер ви знаєте, як оновити інтимні ласки новими відчуттями. Нічого поганого немає в тому, що ви час від часу експериментує в ліжку. Але чи є ситуації, коли інтимні нововведення є небажаними? Або навіть небезпечними? Сексологи в один голос кажуть, що експерименти у стані алкогольного сп'яніння — не найкраща витівка. Чому:

 

  • у вас вимикається інстинкт самозбереження;
  • вранці після бурхливої ​​ночі може бути просто соромно перед партнером та сусідами.

 

Ви можете купити вібратор вакуумний для отримання нових відчуттів. Зробіть це в інтернет-магазині «Candor Place». Тут ви зможете розкрити свої найпотаємніші бажання. Замовити все, щоб отримати нові відчуття.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Любовь и отношения 11:52 Субота 0 2 396 Как таблетки Виагра влияют на мужскую психологию Сексуальная уверенность и психологическое состояние мужчины тесно связаны между собой. В современной жизни, где стрессы и напряжение стали постоянными спутниками, виагра для мужчины может стать решением многих проблем. Этот препарат не только улучшает физические аспекты интимной близости, но и существенно влияет на психическое состояние и отношения.