» » » » Функціональне устаткування для сучасних клінік від провідних виробників
17:07 Понеділок 0 1 494
17:07, Понеділок, 3 жовтня 2022

Функціональне устаткування для сучасних клінік від провідних виробників

Сьогодні медичні послуги у Києві та інших містах України пацієнтам надають сотні приватних клінік. Аби пацієнти були на сто відсотків задоволені рівнем обслуговування, їм необхідно забезпечити найкращі комфортні умови на стаціонарі, під час проведення діагностики та будь-яких інших медичних процедур. Для цього клініка має бути обладнана за останнім словом техніки. У Києві та з доставленням до інших міст у компанії Лікарно маєте змогу купити все необхідне для Вашого медичного закладу: ліжка, канапки, операційне обладнання, апаратуру для діагностики, портативні та стаціонарні УЗД-апарати та багато інших товарів. Компанія співпрацює напряму з відомими виробниками з Туреччини, Сербії, Китаю та інших країн. На усю продукцію діє довгострокова гарантія. Тут також є можливість замовити проєкт з комплектування медустанови під ключ.

Функціональні меблі та ліжка для лікарні

 

Після хірургічного втручання пацієнт впродовж певного часу знаходиться в реанімації, а потім на стаціонарі. Аби реабілітація проходила якомога скоріше, й людина змогла повернутися до звичного життя, у лікарняних палатах треба створити комфортні умови як для пацієнтів, так і для медичного персоналу. Для цього особливу увагу слід звернути на облаштування приміщень зручними та функціональними ліжками.

 

Медичне обладнання та меблі для лікарень купити в Україні

 

У компанії за посиланням вище в каталозі представлено багато різновидів медичних ліжок:

 

  • електричні з приводом для зміни положення й кутів нахилу підголів'я, а також для під'єднання додаткового устаткування;
  • механічні з коліщатами на дві чи три секції з регулюванням висоти та нахилу;
  • медичні каталки для пацієнтів;
  • ліжка для конкретних цілей — педіатричні, акушерські, донорські, для породіль тощо;
  • канапки для проведення медогляду.

 

Медичне обладнання для реанімацій, операційних, кардіології, гінекології та діагностики

 

Вибір дійсно вражає, Ви з легкістю підберете оптимальний варіант під власні потреби. Запропонують також й інші функціональні види приладдя для лікарень. Меблі медичні від «Likarno» — це величезна категорія, що містить різноманітні шафи для лікарів та пацієнтів, приліжкові тумби, базові столики на колесах, полиці тощо. Онлайн-консультанти компанії допоможуть підібрати якісні меблі для Вашого медичного кабінету чи приватної клініки.

 

Переваги придбання медичного приладдя від «Лікарно»

 

Компанія постачає до України продукцію, що відповідає найвищим стандартам якості. Якщо ж Ви лише плануєте відкривати власний стоматкабінет чи клініку, Вам запропонують послуги з комплектування під ключ. Діють й вигідні умови для оформлення кредитів чи розстрочки.

 

Licarno - Магазин медичного обладнання та меблів

 

Спеціалісти мають величезний досвід з облаштування медичних закладів різного профілю. Звертайтесь до менеджерів «Лікарно» за консультаціями в онлайн-режимі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Медицинское оборудование / Фото 16:43 П’ятниця 0 816 Полтавщина отримала гуманітарну допомогу для медичних закладів В область надійшла чергова гуманітарна допомога для медичних закладів. Це медичне обладнання і 20 тонн інвентарю. Його надали громадські організації Elevate Ukraine і «Брати Волонтери» за сприяння Дніпропетровського психоневрологічного центру медико-соціальної реабілітації дітей.