12:10 Середа 0 439
12:10, Середа, 24 липня 2024

«Маркетопт» придбав сучасне обладнання для реабілітації військових

Спільно з торговельною мережею «Маркетопт» було придбано сучасне реабілітаційне обладнання, призначене для швидшого одужання військових. Перші пацієнти вже оцінили його якість, а кременчуцькі лікарі відзначили багатофункціональність обладнання.

«Щиро дякую «Маркетопт» на чолі з керуючою мережею магазинів Мариною Марченко. Вони постійно допомагають лікарням міста, і наша громада високо це цінує! Разом робимо медицину Кременчука кращою!», — написав у Facebook міський голова Віталій Малецький.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    15:47 Неділя 0 733 Як підготувати тварину до ендоскопічного обстеження Ендоскопічні дослідження у ветеринарії розвиваються так само стрімко, як і в медицині, що займається лікуванням людей. Як і у випадку з людським організмом, ендоскопія у тварин дозволяє обстежити ті внутрішні органи, які знаходяться поза полем зору лікаря. За допомогою спеціального обладнання ветеринар може проводити огляд стравоходу, шлунка, кишківника, дихальної, сечовидільної, репродуктивної та інших систем тварини. Використовуючи ендоскопічне обладнання для ветеринарії, можна виявляти патології та проводити хірургічні маніпуляції. Успіх застосування ендоскопії серед іншого залежить від правильної підготовки пацієнта до проведення процедури.
    Медицинское оборудование 17:25 П’ятниця 0 2 125 Ходунки для дорослих з механізмом гальмування: як вони допомагають уникнути травм та падінь Ортопедичні ходунки мають структуру, яка поєднує ідеальне поєднання міцності, легкості та стилю. Ідеально підходить для довгих і приємних прогулянок завдяки твердим колесам, які забезпечують міцне і безпечне пересування. Таким чином, стаючи вірною гарантією під час подорожей, з надзвичайним співвідношенням ціни та якості. Оскільки люди похилого віку та інваліди, як правило, легше втомлюються під час ходьби, часто необхідно купувати ходунки, які забезпечують їм додаткову підтримку та відпочинок під час прогулянок.