12:01 Четвер 0 1 562
12:01, Четвер, 25 липня 2024

Гепаргін – джерело амінокислот для всієї родини

Амінокислоти – це те, що життєво необхідно організму людини незалежно від віку та статі. Амінокислоти L-аргінін та бетаїн допомагають організму захищатись від несприятливих умов навколишнього середовища, в тому числі іонізуючого випромінювання, токсинів та спричиненої різними факторами гіпоксії. Джерелом L-аргініну та бетаїну є розчин Гепаргін, який лікарі та дієтологи рекомендують при захворюваннях судин та серця, порушеннях кровообігу в мозку та відновленні після перенесених важких захворювань.

Кому показаний Гепаргін

 

Розчин Гепаргін рекомендовано приймати для усунення інтоксикації, що виникла внаслідок інфекційних та вірусних захворювань, зловживання алкоголем, отруєння медикаментами чи токсичними речовинами.

 

Гепаргін може призначатись для:

 

  • посилення імунітету у дорослих та дітей, які мають сильні фізичні навантаження, знаходяться в стані стресу чи мають дефіцит поживних речовин в раціоні;
  • покращення роботи печінки при вірусному гепатиті, гепатозі, цирозі чи інших порушеннях функцій печінки, після алкогольного отруєння;
  • поліпшення стану дітей, у яких виявлено недостатність ферментів підшлункової залози та/або печінки.

 

Завдяки тому, що L-аргінін та бетаїн у складі розчину Гепаргін мають кардіопротекторну та нейропротекторну дію, вони поліпшують пам’ять, знижують артеріальний тиск та поліпшують доставку кисню до клітин і тканин.

 

Гепаргін у флаконах: ціни в аптеках та інструкція до застосування

 

Розчин Гепаргін для виведення аміаку та детоксикації

 

Зниження рівня L-аргініну призводить до накопичення токсинів в організмі та затримки аміаку, який в нормальному стані повинен виводитися з сечею. При отруєннях і хронічних хворобах в організмі накопичується високий вміст сечовини та аміаку, що поступово руйнує печінку, нирки й інші органи. Розчин Гепаргін забезпечує організм необхідною кількістю амінокислоти L-аргініну та допомагає боротись з наслідками інтоксикації різними шкідливими речовинами.

 

Гепаргін усуває нудоту, підвищує кислотність шлункового соку та покращує апетит, який сильно страждає при інфекційних захворюваннях та впливі вірусних агентів на організм. Розчин допомагає при порушенні білкового метаболізму, що виникає через голодування, стреси, астенію чи травми.

 

За наявності запаморочення, головного болю, шуму у вухах, викликаних гіпоксією і проблемами з мозковим кровообігом, розчин Гепаргін використовується як дієтична нейропротекторна добавка на додаток до комплексної терапії. Вона ефективно покращує постачання корисних речовин і кисню до мозку.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Лекарства 11:17 Середа 0 1 180 Ибупрофен: приём и действие Ибупрофен – это противовоспалительный нестероидный препарат. Его часто используют для лечения различного рода воспалений, снижения температуры и достижения анальгетического эффекта. Препарат отпускается без рецепта, но перед приёмом стоит проконсультироваться с врачом и не заниматься самолечением. Купить таблетки Ибупрофен Вы можете на портале liki.ua.