» » » » Як правильно вибирати випускні труби та глушники для автівки
16:49 Понеділок 0 2 192
16:49, Понеділок, 9 березня 2020

Як правильно вибирати випускні труби та глушники для автівки

Якщо Ви чуєте в процесі керування власним транспортним засобом дуже сильні звуки з боку системи вихлопу, це може бути свідченням того, що глушник прогорів. Це не дивно, бо цей елемент під час експлуатації відчуває значні навантаження від відпрацьованих газів, що на великих швидкостях вириваються з випускного колектора двигуна. А їхня температура сягає 300-400 градусів. Окрім того, оскільки система випуску розташована на днищі автівки, на неї постійно впливають різні чинники: волога, дорожній бруд, камінці тощо. Постає питання про проведення належного ремонту або заміни глушника.

Тонкостінні труби для вихлопної системи: їх переваги


Під час ознайомлення з наявними у магазинах варіантами багато водіїв цікавляться, якою має бути товщина стінок для випускної труби. Якщо обираєте занадто товсті глушники від 2 мм завтовшки, вони створять додаткове навантаження, що негативно вплине на динамічні характеристики. Тонкий глушник дуже швидко виходить з ладу, бо його стінки прогоряють. Оптимальним варіантом як для вантажних, так і легкових автомобілів стане труба тонкостінна 1,5 мм з алюмінієвим покриттям від інтернет-магазину Трубопрокат у Львові. Оперативне доставлення продукції гарантовано по всій території України.

Труби до вихлопної системи авто

Якими ж перевагами наділена тонкостінна труба для системи вихлопу:
  • мала вага, завдяки чому водій не відчуватиме змін у динаміці руху;
  • алюмінієве покриття надійно захищає сталь від корозійних процесів, є також глушники з цинковим напиленням;
  • з тонким металом працювати легше, коли виникає необхідність, наприклад, вирізати каталітичний нейтралізатор та встановити полум'ягасник;
  • строк експлуатації таких труб складає до п'яти-шести років.

В інтернет-магазині Трубопрокат Ви зможете знайти всі необхідні компоненти для випускної системи різних авто: гофра, з'єднувачі, ремонтні комплекти з ущільнювачами для місць стикування, кутники тощо. Є різні діаметри від 35 до 130 міліметрів. Звернутися за консультаціями можна безпосередньо до представників інтернет-магазину. Є послуга різання труб до одного метру.

Який глушник купляти: вибір матеріалу


Якщо Ви шукаєте оптимальне поєднання ціни та якості, радять зупинитися на алюмінійованій сталі. Звичайна чорна сталь має здатність швидко іржавіти. Хромовані глушники вирізняються своєю надійністю та тривалою експлуатацією, але їх вартість доволі висока.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту / Фото 12:13 Вівторок 0 472 Как понять потребности Вашего автомобиля: советы по выбору идеального аккумулятора Автоаккумулятор – это ключевой компонент любого ТС, который обеспечивает его запуск и питание электрических систем. Выбирая аккумуляторы на авто, https://ecoline-mt.com.ua/ru/akkumulyatory/, нужно учитывать не только технические характеристики, но и особенности эксплуатации Вашего транспортного средства.