» » » » Парктронік – високотехнологічна допомога при паркуванні
12:05 Понеділок 0 1 791
12:05, Понеділок, 6 березня 2023

Парктронік – високотехнологічна допомога при паркуванні

Автомобільний парктронік – це пристрій, призначений для допомоги водієві при паркуванні. Він складається з датчиків, що встановлені на задній та/або передній частині автомобіля та звукової й візуальної сигналізації.

Для чого потрібен парктронік

 

Система допомоги при паркуванні допомагає водієві визначити наявність перешкод, які не видно з кабіни, наприклад, стовпи, інші автомобілі, стіни. Датчики парктроніка збирають інформацію про відстань від автомобіля до перешкоди. У залежності від розташування перешкоди система видає звуковий сигнал або відображає візуальну інформацію на екрані у кабіні водія. Це допомагає уникнути зіткнення з іншими автомобілями або перешкодами.

 

Парктроніки купити недорого Україна

 

Таким чином, машинний парктронік допомагає зробити процес паркування більш безпечним та зменшує ризик пошкодження автомобіля. Великий вибір парктроніків в інтернет-магазині Mircaraudio дозволяє підібрати систему допомоги при паркуванні на будь-яку машину.

 

Як це працює

 

Парктронік складається з датчиків, що встановлені на передній та/або задній частині автомобіля, центрального блоку управління та звукової/візуальної сигналізації. Розглянемо докладніше, як працює парктронік:

 

  1. Водій натискає на кнопку увімкнення парктроніка або ж він вмикається автоматично при руху заднім ходом або вперед (у деяких автомобілях).
  2. Датчики, розташовані на задній та/або передній частині автомобіля, відправляють ультразвукові хвилі або радіохвилі, які відбиваються від перешкоди і повертаються назад до датчиків.
  3. Центральний блок управління обробляє інформацію, яка надходить від датчиків, і розраховує відстань від автомобіля до перешкоди.
  4. Якщо відстань до перешкоди менша за безпечний рівень, парктронік видає звуковий або візуальний сигнал, щоб попередити водія про небезпеку.

 

Парктроніки в інтернет-магазині Мир АвтоЗвука

 

При більшому наближенні до перешкоди парктронік Falcon, AMS, Fighter або іншого бренду може автоматично вимкнути сигнал, щоб запобігти зайвим звуковим інтерференціям (накладанню хвиль одна на одну).

 

Коли слід користуватися парктроніком

 

Парктронік особливо корисний у тих випадках, коли водій має недостатній досвід або важко орієнтується в просторі, наприклад, в умовах звужених доріжок та вуличок, на вуличних парковках, за сильних дощів або вночі.

 

Крім того, парктроніки купити в Києві корисно водіям, які їздять на великих автомобілях, наприклад, мікроавтобусах або пасажирських мінівенах. Ці авто можуть бути складними для маневрування в обмеженому просторі.

 

Отже, ставити парктронік на машину є актуальним у будь-який момент, коли водій хоче підвищити рівень комфорту та безпеки під час водіння та паркування свого автомобіля.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту / Фото 12:13 Вівторок 0 472 Как понять потребности Вашего автомобиля: советы по выбору идеального аккумулятора Автоаккумулятор – это ключевой компонент любого ТС, который обеспечивает его запуск и питание электрических систем. Выбирая аккумуляторы на авто, https://ecoline-mt.com.ua/ru/akkumulyatory/, нужно учитывать не только технические характеристики, но и особенности эксплуатации Вашего транспортного средства.