» » » » Шини Pirelli, найпопулярніші літні та зимові моделі, якісна гума для будь-якого авто
13:48 Середа 0 895
13:48, Середа, 21 червня 2023

Шини Pirelli, найпопулярніші літні та зимові моделі, якісна гума для будь-якого авто

Шини італійської компанії Pirelli відрізняються високою якістю, підвищеною надійністю та є затребуваними серед українських автовласників.

Pirelli – приклад успіху у шиновиробництві

 

Компанія займається виробництвом автомобільної гуми вже понад сто років — перша шина зійшла з конвеєра ще 1900 року. Наразі концерн включає виробничі підприємства у різних країнах — Італія, Туреччина, Німеччина, Єгипет, Китай, Мексика, Іспанія, Індонезія, Бразилія та інші. Географія виробництва велика і включає країни різних континентах.

 

Найбільш знаменита компанія своєю спортивною гумою — вже багато років поспіль Піреллі виробляє шини для автоперегонів, і автомобілі на цій автогумі вибороли не один кубок переможця. Спортивна автогума для роздрібного продажу також відрізняється високим попитом — такі шини здатні підвищити не тільки безпеку пересування в різну погоду, а й комфорт та задоволення від водіння на високій швидкості.

 

Окрім безлічі нагород в автомобільних змаганнях, призових місць у шинних тестуваннях, в активі компанії безліч контрактів на первинну комплектацію автомобілів. Моделі Піреллі омологовані для різних моделей автомобілів таких автовиробників як БМВ, Мерседес, Ауді, Вольво, Фольксваген, Бентлі, Порше, Альфа Ромео, Каділлак, Рендж Ровер, а також потужних спортивних машин Феррарі, Ламборджіні, Ягуар, Додж та інших.

 

Гума Піреллі купити в Україні склад в Дніпрі

 

Шини Піреллі — які моделі найпопулярніші

 

Українські автовласники цінують резину Піреллі за якість виготовлення, різноманітність моделей для зими та літа, унікальні протекторні малюнки з безліччю елементів, що підвищують продуктивність коліс, адаптивність до високої швидкості та динаміку водіння.

 

Згідно з аналітикою сайту iGum за зимовий сезон 2022-2023, у топ-50 найбільш затребуваних зимових моделей потрапила гума Pirelli Scorpion Winter, яка посіла друге місце і моделі Pirelli Ice Zero FR і Pirelli Winter Sottozero 3, що потрапили в другу половину рейтингу.

 

Літній ТОП-50 поточного сезону 2023 року включає модель Pirelli PZero PZ4, що посідає друге місце, та Pirelli PZero на 35 позиції.

 

Рейтинг складено на основі купівельних запитів автовласників і, мабуть, найточніше відображає картину затребуваності різних літніх та зимових шин бренду Піреллі.

 

Вартість нового комплекту покришок Піреллі коштуватиме покупцю досить солідну суму. Але ця ціна буде виправдана надійністю, чіткою керованістю та відмінними їздовими характеристиками.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту 16:26 Неділя 0 710 Автомобільна акустика — важливий елемент Вашого автомобіля Автомобільна акустика відіграє важливу роль у створенні комфортної атмосфери у Вашому автомобілі. Вона робить поїздки більш приємними, заповнюючи салон музикою і забезпечуючи якісне звучання. Давайте розберемося, як вибрати відповідну акустичну систему для Вашого автомобіля (https://decibel.com.ua/category/akustika/).