12:39 Четвер 0 230
Сьогодні, 12:39

Аксесуари для автомобілів: Практичні рішення для зручної та безпечної їзди

Аксесуари для автомобілів відіграють важливу роль у забезпеченні комфорту та безпеки водія та пасажирів. Ці корисні пристрої дозволяють покращити функціональність автомобіля, підтримувати чистоту, організовувати простір і навіть підвищувати рівень безпеки.

Магазин Ugreen Україна пропонує купити в Україні автомобільні аксесуари, ціна яких становить від 229 до 4 099 грн., залежно від вибору покупця. У нас Ви можете придбати необхідний аксесуар для свого авто, який буде відповідати Вашим потребам і уподобанням.

 

Купити автомобільні аксесуари

 

Популярні бренди автомобільних аксесуарів

 

Ми пропонуємо якісні автоаксесуари від відомих та надійних виробників:

 

Baseus

 

Продукція цього бренду відома своїми інноваціями та сучасним дизайном. Аксесуари від Baseus відрізняються довговічністю, високими експлуатаційними характеристиками та стильним зовнішнім виглядом. Вони включають технологічні та зручні пристрої для повсякденного використання в автомобілі.

 

Hoco

 

Цей бренд спеціалізується на доступних та якісних автомобільних аксесуарах. Надійні та автомобільні аксесуари від Hoco прості у використанні та задовольняють усі основні потреби автомобілістів. Вони ідеально підходять для водіїв, які цінують функціональність та доступність ціни.

 

Ugreen

 

Це продукція нашого бренду. Аксесуари Ugreen характеризуються високою якістю та передовими технологіями. Компанія виробляє автомобільну продукцію з акцентом на багатофункціональність та ергономічність своїх виробів, що робить їх ідеальними для щоденного використання.

 

Аксесуари для авто в «Ugreen Україна»

 

В асортименті нашого магазину представлені різні аксесуари для автомобілів, що пропонуються різними брендами, що відрізняються за характеристикою та призначенням:

 

  • Паркувальні карти (у тому числі тимчасові) — пропонуємо в «Ugreen Україна» купити карту для паркування, за допомогою якої, в разі потреби, з Вами зможе зв'язатися персонал служби паркування або інші водії.
  • Автомобільні дзеркала (для сліпих/мертвих зон) — ці дзеркала покращують огляд та допомагають уникнути аварій у щільному міському русі.
  • Сигнальні лампи відкриття дверей — це яскраві світлодіодні лампи, які попереджають інших водіїв на дорозі про відкриття дверей Вашого авто.
  • Мікрофіброві рушники — вони використовуються для миття автомобіля, дбайливо та не залишаючи розлучень, очищають їхню поверхню.
  • Портативний автомобільний насос (автокомпресор) — це компактний пристрій для накачування шин, який зручно зберігати у багажнику.
  • Автомобільний ароматизатор — створює приємну атмосферу у салоні, пропонуючи широкий вибір ароматів.
  • Водовідштовхувальна плівка антидощ на дзеркала — підвищує видимість у дощову погоду, запобігаючи утворенню крапель на дзеркалах.
  • Запасні картриджі для ароматизатора — змінні картриджі продовжують термін служби ароматизатора та дозволяють використовувати нові аромати.
  • Автомобільна сумка-органайзер — вироби для організації речей у салоні, що запобігають їх хаотичному переміщенню під час руху.
  • Автомобільний пилосос (бездротовий) — це потужний пристрій для швидкого та зручного прибирання салону.
  • Пуско-зарядний автомобільний пристрій — незамінний пристрій для заряджання акумулятора в непередбачених ситуаціях.
  • Безпечний склобій ніж-відбійник — цей інструмент призначений для екстрених випадків, він може розбити скло автомобіля при аварії.
  • Точило для щіток склоочисника — вони продовжують термін служби двірників, забезпечуючи ефективне очищення скла.
  • Автомобільна міні попільничка — компактний та зручний виріб для любителів покурити в салоні.
  • Подушка в авто — забезпечує комфортне положення шиї та голови у тривалих поїздках.
  • Полірувальна машинка — інструмент для відновлення блиску лакофарбового покриття авто.
  • Скребок для льоду та снігу — це обов'язковий аксесуар для зимових поїздок, який допомагає швидко видалити з автомобіля льоду та сніг.
  • Контейнер бак-урна для сміття в авто — використовується для збору сміття в одному місці, допомагає підтримувати чистоту в салоні.

 

Поради щодо вибору аксесуарів для авто

 

Щоб підвищити рівень Вашого комфорту під час їзди на автомобілі, ми пропонуємо Вам купити автомобільні аксесуари в «Ugreen Україна». При виборі аксесуарів фахівці нашого магазину рекомендують враховувати наступні аспекти вибраних Вами виробів:

 

  • функціональність аксесуара;
  • якість його матеріалів;
  • якість збирання виробу;
  • відповідність його характеристик Вашим потребам.

 

Також не зайвим буде переконатися в надійності бренду вибраного виробу, що може стати гарантією довгого терміну служби продукції, яку Ви придбали.

 

Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, що відповідає високим стандартам якості та безпеки. У магазині «Ugreen Україна» кожен автомобіліст може купити аксесуари для авто з доставленням у Києві, а також у будь-який інший населений пункт на території нашої країни.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобилисту 11:22 П’ятниця 0 875 Як отримати посвідчення водія після позбавлення прав на керування? Безпека на дорозі є дуже важливою, тому керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння є неприпустимим. Адже такий водій є небезпечним не тільки для пасажирів, а й пішоходів та інших учасників дорожнього руху.