» » » » Пісні найкращих співаків України та світу на одному сайті: знайти тексти та інтерпретації
12:17 Вівторок 0 1 703
12:17, Вівторок, 24 січня 2023
Музыка 1 703 0

Пісні найкращих співаків України та світу на одному сайті: знайти тексти та інтерпретації

В усьому світі українські пісні мають популярність. Виконавці з України неодноразово перемагали на конкурсах Євробачення. Народні пісні також подобаються широкому загалу слухачів поза межами країни. А відому пісню січових стрільців «Ой, у лузі червона калина» в інтерпретації Бумбокс та Pink Floyd знає, напевно, весь світ. Через збройну агресію РФ ця пісня стала справжнім гімном визволення України від загарбників.

Де шукати тексти пісень онлайн

 

Коли збираються друзі, так і хочеться заспівати біля вогнища під гітару. Але не всі пам’ятають рядки тієї чи іншої пісні. Це не проблема, на сайті ПісніХі у розділі Ukranian lyrics з легкістю знайдете слова до багатьох відомих пісень як народних, так і сучасних колективів. Сьогодні повертається популярність також до забутих виконавців, наприклад Павла Зіброва чи Іво Бобула. Їхні пісні доволі мелодійні та чуйні. До того ж майже всі їх чули колись років 10-20 тому, але слова забули. Якщо збираєтесь заспівати в компанії друзів або в Караоке-барі, на сайті ПісніХі ці тексти можна освіжити в пам’яті.

 

Зверніть увагу й на можливість додавання текстів. Якщо, приміром, Ви побачили, що Вашої улюбленої пісні немає у списку, маєте змогу самостійно скопіювати текст і вставити його. Цікаво також відвідувати сайт ПісніХі ще й тому, що користувачі тут можуть ділитися власними думками щодо значення тієї чи іншої пісні, адже не завжди вдається з першого разу зрозуміти, що саме хотів сказати автор слухачам. Можна навіть брати участь у дискусіях, та висловлювати власні думки.

 

Пошук текстів пісень

 

Тексти іноземних пісень онлайн – шукати на ПісніХі

 

Українська музика дуже мелодійна та різноманітна. Є багато сучасних гуртів, але іноді виникає бажання заспівати щось з репертуари забутих зірок. Така ж сама ситуація і за кордоном. Майже щодня з’являються нові хіти від виконавців зі США, Англії чи Франції. Усім хочеться якомога скоріше вивчити тексти, аби підспівувати. Втім, з часом пісня забувається й на естраді з’являються нові кумири.

 

Якщо полюбляєте англомовні пісні, на сайті https://pesnihi.com знайдете багато текстів відомих виконавців та гуртів у різних жанрах сучасної музики:

 

  • поп;
  • рок;
  • реп та хіп-хоп;
  • блюз;
  • джаз тощо.

 

Українські виконавці також нерідко співають у цих напрямках. Кожен текст можна зберегти в пам’яті свого пристрою. Це особливо корисно для вуличних співаків, котрим треба запам’ятовувати величезну кількість текстів. Користуватися сайтом доволі просто, адже можна лише ввести ім’я виконавця чи назву пісні, й система покаже Вам готові результати. Перелік пісень постійно розширюється завдяки новим користувачам, що додають слова відомих пісень на різних мовах.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Музыка 15:14 Понеділок 0 690 Електрогітари: Магія музики та спосіб виразити себе Звуки електрогітар можуть розгойдати серце кожного меломана, а їхня історія пов'язана з численними легендами та великими музикантами. На сайті «8nota.com.ua» ми пропонуємо Вам розглянути світ електрогітар і вибрати інструмент, який стане Вашим надійним супутником у музичному подорожі.